Accidente GRAVE în ţară. Mai multe persoane au ajuns la spital VIDEO

Noapte cumplită pe şosele. Un tânăr din Constanţa şi-a băgat fratele în comă chiar în drum spre discotecă, după ce a intrat cu maşina într-un copac. În judeţul Argeş, un şofer beat a rănit trei oameni după ce a spulberat o maşină. Iar în Cluj, un fost poliţist care venea băut de la nuntă a făcut circ cu agenții de la rutieră, informează România TV.

11 oct. 2015, 05:43
Accidente GRAVE în ţară. Mai multe persoane au ajuns la spital VIDEO

Un fost poliţist venea de la o nuntă din Cluj Napoca şi mergea acasă când a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul unei firme. Era băut şi a încercat să fugă.

„Mi-am lovit maşina, pur şi simplu, care e problema? Mi-am lovit maşina mea, atâta tot”, a spus acesta.

Poliţiştii l-au prins, însă, după doar câteva sute de metri. Bărbatul a recunoscut că băuse. Testul a dovedit că avea 0,43 miligrame alcool per litru alcool pur în aerul expirat.

Accident grav în județul Constanța. Trei tineri din Pietreni goneau cu maşina spre discotecă. Şoferul abia îşi luase permisul, de două luni, şi a vrut să-şi impresioneze fratele mai mic. A făcut o depăşire riscantă, dar a derapat pe şoseaua udă şi a intrat într-un copac.

Fratele şoferului este în comă, iar vinovatul şi un prieten au scăpat cu răni minore.

„Am găsit trei victime, dintre care una în stare gravă, în comă şi încă două victime cu politraumatisme, dar de gravitate mai redusă”, au declarat cei de pe Ambulanţă.

Un alt şofer beat a provocat un accident în Albota, judeţul Argeş. Trei oameni, dintre care doi copii, au fost răniţi uşor, după ce individul a lovit și a răsturnat mașina în care se aflau.

Citeşte şi ACCIDENT în Cluj. O dubiţă a căzut într-o vale de câţiva metri