Accidente grave în ţară. Două persoane au murit, iar alte 10 au fost rănite

Mai multe accidente grave s-au produs pe drumurile din ţară. Un tânăr a murit într-un accident grav în Constanţa. Mai mult, şase persoane, între care un copil, au ajuns la spital, sâmbătă dimineaţa, în urma unui accident care a avut loc între două maşini, în judeţul Argeş. De asemenea, un tânăr a murit și patru adolescenți au fost grav răniți în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de temelia de beton a unui gard.

09 dec. 2017, 08:28
Accidente grave în ţară. Două persoane au murit, iar alte 10 au fost rănite

Accident în Constanţa. Un accident mortal a fost înregistrat vineri seară în Constanța, în zona CET. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat într-un stâlp. În urma impactului, un pasager de pe bancheta din spate a fost aruncat din mașină și a decedat.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în seara de 8 decembrie, ora 22.20, un tânăr de 27 de ani din localitatea Ciocârlia, județul Constanța, a condus un autoturism pe strada Industrială. Într-o curbă a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu doi stâlpi de beton de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât portiera din stânga spate a mașinii s-a deschis, iar unul dintre pasageri, un tânăr de 30 de ani a fost proiectat pe asfalt. Cadrele medicale sosite la fața locului l-au găsit în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, în cele din urmă fiindu-i declarat decesul.

Polițiștii au deschis pe numele șoferului un dosare de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Grav accident în Argeş. Şase oameni, între care un copil, au ajuns la spital, sâmbătă dimineaţa, în urma unui accident care a avut loc între două maşini, în localitatea Pietroşani, judeţul Argeş, scrie MEDIAFAX.

Potrivit ISU Argeş, victimele din accidentul din Pietroşani au mai multe contuzii şi au fost duse la spital.

„Sunt şase victime, 4 bărbaţi, o femeie si un copil de 5 ani, toţi politraumatizaţi, cu fracturi şi dureri toracice”, au spus reprezentanţii ISU Argeş.

Accidentul a avut loc între două autoturisme, poliţiştii sunt la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Accident mortal în Harghita. Un tânăr a murit și patru adolescenți au fost grav răniți în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de temelia de beton a unui gard, pe fondul vitezei excesive neadaptate la drumul acoperit cu polei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că un tânăr de 32 de ani, din municipiul Gheorgheni, conducea un autoturism pe DJ 126, pe sensul de mers Gheorgheni-Ciumani, când, pe raza comunei Joseni, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, dar cu vizibilitate și semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției, vehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a lovit cu partea din față de gardul unui imobil.

Din primele cercetări, șoferul nu a adaptat viteza la condiții de drum în curbă și carosabil acoperit de polei.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea celor patru pasageri din autoturism, două adolescente de 17 ani, una din comuna Lăzarea și cealaltă din Gheorgheni, și doi băieți, de 17, respectiv 19 ani, ambii din municipiul Gheorgheni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Harghita, Alina Ciubotariu, a declarat că cele două adolescente au fost preluate de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, iar adolescenții au fost preluați de echipaje SMURD, toți patru fiind transportați la Spitalul municipal din Gheorgheni.

În timpul nopții, trei dintre ei, care se aflau în stare mai gravă au fost transferați al Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL în Neamţ. Doi dansatori cunoscuţi de la „Dansez pentru tine”, în maşina implicată