Accidente grave în weekend: Doi adolescenţi, spulberaţi de un şofer începător VIDEO

Doi adolescenţi de 16 şi 17 ani, din localitatea băcăuană Fundu Tutovei, au fost accidentaţi mortal de o maşină condusă de un şofer începător, în vârstă de 18 ani, în timp ce mergeau pe marginea drumului naţional DN 2F. De asemenea, un pasager a fost grav rănit, după ce autoturismul s-a răsturnat pe câmp.

06 aug. 2017, 09:08
Accidente grave în weekend: Doi adolescenţi, spulberaţi de un şofer începător VIDEO

Sfârşitul de săptămână a adus, din păcate, noi accidente motale. otrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul s-a petrecut în afara localităţii Fundu Tutovei, de pe drumul naţional DN 2F Vaslui – Bacău, după ce şoferul de 18 ani, care avea permis de conducere de mai puţin de trei luni, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii într-o curbă la dreapta. Astfel, autoturism a intrat în derapaj şi i-a lovit pe cei doi pietoni, de 16 şi 17 ani, care mergeau pe acostamentul şoselei, iar apoi s-a răsturnat într-un lan cu porumb.

„În urma accidentului, a rezultat decesul celor doi minori şi rănirea gravă a pasagerului din dreapta faţă a autoturismului, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Bacău, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Conducătorul auto, rănit uşor, a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.

Anchetatorii i-au recoltat şoferului două probe de sânge la spital în vedere stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 18 ani pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Patru persoane rănite în urma unui accident pe DN1

Patru persoane au fost rănite duminică dimineață în urma unui accident petrecut pe DN1, în zona Perșani, în care au fost implicate două autoturisme, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, plt.maj Luiza Dănilă.

Răniții au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

La locul accidentului au intervenit pompieri cu o mașină de stingere, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță (SAJ) Brașov.

Tot duminică dimineață, pompierii au fost solicitați pe DN1, la Timișu de Jos, unde un autoturism a ieșit în decor, victima refuzând transportul la spital. La accidentul de la Timișu de Jos au fost trimise un echipaj de stingere și un echipaj SMURD de la Secția Predeal, potrivit sursei citate.

Un accident grav a avut loc în urmă cu puţin timp în judeţul Mehedinţi. 5 oameni au ajuns la spital după ce un şofer teribilist a făcut o depăşire neregulamentară. 

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN6 (E70) este întreruptă pe ambele sensuri la ieşirea din municipiul Drobeta-Turnu Severin către Orşova, din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Mehedinţi au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că accidentul s-a soldat cu cinci victime, respectiv trei bărbaţi şi două femei.

Dintre acestea, două persoane au fost încarcerate, dar serviciile de intervenţie le-au extras fără probleme.