Accidente grave pe mai multe şosele din ţară VIDEO

La Bacău, o femeie a fost ucisă pe o trecere de pietoni. Alte patru persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital în Bistriţa-Năsăud, după ce o şoferiţă a intrat într-o ambulanţă. Iar la Baia Mare, o maşină de poliţie s-a izbit violent de o camionetă plină cu lemne, informează România TV.

26 nov. 2013, 08:15
Accidente grave pe mai multe şosele din ţară VIDEO

O femeie de 65 de ani din Bacău a fost accidentată mortal de un taximetrist în timp ce traversa strada regulamentar. Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut să o salveze.

Şoferul de 55 de ani este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Accident grav şi la Baia Mare. O maşină de poliţie a fost distrusă după ce s-a ciocnit cu o camionetă plină cu lemne. Şoferul camionetei spune că oamenii legii au intrat cu viteză în el, iar aceştia nu erau în misiune. Nimeni nu a fost rănit în urma accidentului.

La Bistriţa-Năsăud, o tânără de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin o ambulanţă care transporta un copil. Patru oameni au ajuns la spital.

„De la locul accidentului am preluat un copil în vârstă de 11 ani. Cealaltă victimă, şofer, cu centura de siguranţă, era cu un traumatism cranian minor. Baieţii de la echipaj erau cu contuzii de genunchi şi gambe bilaterale”, a declarat medicul prezent la locul accidentului.

Potrivit poliţiştilor, şoferiţa circula cu viteză şi a derapat din cauza carosabilului umed.

Vezi şi ACCIDENT TERIBIL surprins de camerele de supraveghere. Un bolid a fost pur şi simplu spulberat VIDEO