Accidente grave pe şosele. Femeie spulberată de un taximetrist chiar pe trecerea de pietoni, copil de 13 ani ucis de un vitezoman

Accidente teribile pe şoselele din ţară. În judeţul Gorj o femeie a fost spulberată de un taximetrist chiar pe trecerea de pietoni. Bărbatul a târât-o cu maşina 10 metri până a reuşit să oprească. Şi la Buzău, un copil de 13 ani a murit din cauza unui vitezoman beat, iar alţi trei tineri au fost răniţi. De asemenea, un alt accident s-a produs pe DN1, iar un bărbat a murit.

24 oct. 2016, 08:46
Accidente grave pe şosele. Femeie spulberată de un taximetrist chiar pe trecerea de pietoni, copil de 13 ani ucis de un vitezoman

O femeie în vârstă de 46 de ani din Gorj a fost lovită de un taximetrist în timp ce încerca să traverseze regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, a fost târâtă 10 metri şi minute în şir a fost inconştientă. Medicii de pe ambulanţă i-au acordat primul ajutor la faţa locului. Traficul în zonă a fost îngreunat zeci de minute.

Potrivit România TV, şoferul taxiului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, un alt accident s-a produs pe DN 1, în judeţul Prahova. Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a murit, luni dimineaţă. El mergea cu viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de un stâlp şi a rămas încarcerat. La sosirea medicilor, bărbatul era în stop cardiorespirator şi nu a mai putut fi salvat.

Un accident cumplit a avut loc şi pe DE85, la intrarea în Buzău. Un copil de 13 ani a murit din cauza unui vitezoman beat, iar alţi trei tineri au fost răniţi. Şoferul, un bărbat de 23 de ani, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un gard. În urma cercetărilor s-a constatat că vitezomanul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Vezi si:  Drifturi ca-n filme în sensul giratoriu, maşină răsturnată în mijlocul străzii