Accidente grave pe şoselele din România. Neatenţia şi graba i-a costat viaţa, în câteva secunde

La Timişoara, un bărbat a murit după ce a căzut de pe motocicletă. Iar la Cluj, un copil de 9 ani a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost lovit de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada.

18 aug. 2014, 07:11
Accidente grave pe şoselele din România. Neatenţia şi graba i-a costat viaţa, în câteva secunde

Un copil de 9 ani din Dej a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost lovit de o maşină când încerca să traverseze strada. Potrivit dejeanul.ro, martorii spun că băiatul a traversat strada printr-un loc nepermis şi a sărit pe şosea dintre câteva maşini parcate, fără să se asigure. Şoferul nu a mai avut timp să frâneze. L-a acroşat cu maşina, iar băiatul a fost grav rănit la cap şi la picioare.

Echipajul SMURD ajuns la faţa locului l-a transportat pe băiat la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Smintiţi la volan. Deşi au provocat accidente grave, conduc în continuare fără probleme

Un cumplit accident s-a produs şi în judeţul Timiş, între localităţile Măguri şi Cireşu. Un bărbat a murit după ce, din cauza vitezei, s-a dezechilibrat într-o curbă şi a căzut de pe motocicletă. Potrivit România TV, a fost aruncat pe marginea drumului, iar impactul i-a fost fatal. Un alt şofer a sunat la 112, însă medicii ajunşi la faţa locului nu l-au mai putut salva.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs teribilul accident

Încă un accident grav s-a produs la Constanţa duminică seară. Șoferul unui autoturism marca Opel, ce se deplasa pe strada Atelierelor, dinspre bulevardul Lăpușneanu către Poliția Municipiului Constanța, a fost surprins de un Jeep care nu a oprit la Stop. În urma impactului autoturismul Opel a fost proiectat direct pe trotuar unde a lovit trei pietoni. Este vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 24 ani, unul dintre aceștia fiind în stare gravă.