Accidente grave pe şoselele din România, o tânără a murit şi şase persoane au fost rănite, printre care şi 2 copii

Două accidente grave s-au petrecut în ultimele ore pe şoselele din România! În judeţul Gorj, o tănără a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Iar in Mehedinti, şase oameni, printre care doi copii au fost răniţi după ce două maşini cu numere străine s-au ciocnit.

28 apr. 2017, 05:35
Accidente grave pe şoselele din România, o tânără a murit şi şase persoane au fost rănite, printre care şi 2 copii

Un grav accident a avut loc în Gorj. O tânără de 25 de ani care circula cu viteză a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, în localitatea Peştişani, la 20 de kilometri de Târgu Jiu. Impactul a fost extrem de violent şi din păcate medicii care au sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru fată.

Un grav accident a fost şi în Mehedinţi. Şase persoane au fost rănite după ce două maşini cu numere de înmatriculare străine s-au lovit violent. Printre răniţi se numără şi doi copii. Potriviut România TV, unul dintre ei a fost transportat la spital în stare gravă.

Din primele informaţii, în accident, a fost implicat şi un important om de afaceri din Drobeta Turnu Severin. Martorii spun că au văzut în maşină, la locul accidentului, o sticlă cu Whisky.