Accidente grave pe şoselele din România. Patru persoane au ajuns la spital VIDEO

Un bărbat a fost un pas să-şi ucidă soţia după ce a intrat cu maşina într-o intersecţie fără să se asigure. S-a întamplat în Gorj, unde doi pensionari se întorceau dintr-o staţiune balneară, informează România TV. Femeia a fost prinsă între fiarele maşinii şi a ajuns în stare gravă la spital. Alte trei persoane din Bistriţa-Năsăud au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu maşina.

04 aug. 2014, 06:14
Accidente grave pe şoselele din România. Patru persoane au ajuns la spital VIDEO

Cei doi soţi pensionari veneau din staţiunea Săcele şi se îndreptau spre casă, în comuna Vladimir. Şoferul, trecut de 65 de ani, nu a oprit într-o intersecţie cu un drum naţional şi a fost lovit de o altă maşină.

Femeia a fost transportată de urgenţă la spital.

„Este traumatism toracic. Urmează radiografii la cap, e conştientă, cooperantă”, a declarat Valeria Gheorghe, medic ambulanţă.

Citeşte şi Accident grav la Mangalia: opt persoane au ajuns la spital

Accident şi la Bistriţa-Năsăud. Un şofer se întorcea cu soţia sa şi cei doi copii de la o onomastică. Băut bine, bărbatul a pierdut controlul volanului, a rupt un gard, iar maşina s-a răsturnat.

Şoferul a fost grav rănit. Soţia lui a suferit răni la spate, piept şi cap, iar băiatul a fost şi el rănit uşor. Mai norocoasă a fost fetiţa în vârstă de 2 ani, care a scăpat nevătămată.

„Sunt conştiente, stabile hemodinamic, policontuzionat cu traumatism cranian, respectiv toraco-abdominal”, a precizat Călin Archiudean, medic SMURD Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz.

Citeşte şi Tragedie în Alba. Un medic stomatolog a decedat într-un accident rutier