Accidente grave în ţară. Patru răniţi, printre care şi un copil, după ce o măicuţă a intrat în plin într-o maşină VIDEO

Un accident grav s-a produs în judeţul Botoşani. Patru oameni, printre care şi un copil, au ajuns la spital, după ce o maşină în care se aflau trei măicuţe a intrat în plin într-un alt autoturism. Şi în Bistriţa, o femeie a ajuns la spital după ce un şofer băut şi fără permis a intrat într-o maşină, informează România TV.

31 iul. 2017, 05:57
Accidente grave în ţară. Patru răniţi, printre care şi un copil, după ce o măicuţă a intrat în plin într-o maşină VIDEO

Accidentul a avut loc în localitatea Orăşeni. La intrarea într-o intersecţie, măicuţa care conducea maşina în care se aflau alte două călugăriţe, nu a respectat indicatorul de oprire şi a izbit în plin un alt autoturism, în care se aflau doi soţi şi nepoata lor, în vârstă de 3 ani. Martorii au sunat imediat la 112, iar echipajele de intervenţie au ajuns în scurt timp la faţa locului.

În urma impactului violent, patru persoane au fost rănite. Victimele au fost duse imediat la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili exact în ce condiţii a avut loc accidentul.

În judeţul Bistriţa, la ieşirea din localitatea Livezile, un tânăr de 21 de ani care conducea băut şi fără permis a virat la stânga fără să se asigure şi a intrat într-o maşină care intrase în depăşirea lui, condusă tot de un şofer aflat sub influenţa alcoolului,în vârstă de 28 de ani.

O femeie, pasageră într-unul dintre autoturismele implicate, a fost rănită. Ea a fost transportată imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Şi în judeţul Prahova, cinci oameni au fost răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit violent pe un drum judeţean din apropierea localităţii Fântânele. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citeşte şi Accident grav în Suceava. O adolescentă a ajuns la spital după ce a intrat cu bicicleta într-o maşină condusă de un şofer băut