Accidente grave în judeţul Timiş. Trei persoane au ajuns la spital, doi copii au fost la un pas de moarte VIDEO

Accidente grave s-au produs pe străzile din judeţul Timiş. Doi copii de 2 şi 3 ani au fost la un pas de moarte, după ce autobuzul condus de tatăl lor, beat, a zburat pe un câmp. Într-un alt accident violent au fost implicate trei maşini. Trei persoane au ajuns la spital.

24 mai 2017, 05:39
Accidente grave în judeţul Timiş. Trei persoane au ajuns la spital, doi copii au fost la un pas de moarte VIDEO

Inconştienţă pe o şosea din Timiş. Doi copii, de 2 şi 3 ani au fost la un pas de moarte. Autobuzul condus de tatăl lor a ieşit de pe drum şi a zburat pe câmpul din vecinătate. Din fericire, atât copiii, cât şi tatăl acestora au scăpat teferi, scrie opiniatimisoarei.ro.

Şoferul a devenit recalcitrant când i-a văzut pe poliţişti şi a început să se certe cu ei. În cele din urmă, aceştia au reuşit să-l calmeze şi l-au testat. S-au îngrozit când etilotestul a indicat 1,56 la mie alcool în aerul expirat.

Imediat, şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge şi se va alege cu dosar penal.

Un alt accident grav a avut loc la ieșire din Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital și trei autoturisme au fost avariate după ce un șofer a intrat pe contrasens. În urma impactului, conducătorul auto care a provocat accidentul a zburat din autoturism, prin parbriz. Mașina s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului, potrivit tion.ro.

Politiştii l-au verificat pe şoferul care a provocat accidentul. Etilotestul a indicat 0,41 alcool la mie în aerul expirat.

Citeşte şi PLAN ROŞU de INTERVENŢIE pe Autostradă 1. Două microbuze şi o maşină s-au ciocnit