Accidente în Capitală, maşini distruse. Circulaţia a fost blocată câteva zeci de minute VIDEO

O maşină s-a răsturnat, iar alta a fost distrusă de un tramvai, în două accidente separate care au avut loc în Capitală. În ambele cazuri circulaţia a fost blocată timp de câteva zeci de minute.

03 apr. 2019, 05:45
Accidente în Capitală, maşini distruse. Circulaţia a fost blocată câteva zeci de minute VIDEO

Primul accident s-a produs pe podul de la Otopeni, unde un şofer care se îndrepta spre Bucureşti a pierdut controlul volanului, din cauza denivelarilor de pe pod. S-a atins de un alt autovehicul care mergea paralel, iar atunci maşina s-a răsturnat. Şoferul era începător şi din fericire, nu a fost rănit.

Eram în spatele lui, cu duba, şi l-am văzut cum a plecat, s-a răsturnat de vreo două ori, era cu fundul în jos, am încercat să intru în maşină şi l-am scos. Am apăsat pe centură şi l-am scos, am dat după cu extinctorul să nu ai foc„, a povestit pentru România TV un şofer, martor la eveniment.

Un alt accident a avut loc la intersecţia dintre Bulevardul Bucureştii Noi şi Strada Jiului, acolo unde un autoturism care nu a dat prioritate tramvaiului a fost izbit puternic. În maşină se aflau 3 persoane care au primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajele SMURD. Intersecţia a fost blocată zeci de minute.