ACCIDENTE în Capitală. O maşină a luat foc la Obor. Un taxi s-a răsturnat pe stradă, la Foişorul de Foc

Poliţiştii bucureşteni au fost în alertă, sâmbătă noapte. O maşină a luat foc în mers, după ce s-a izbit de un alt autoturism, în zona Obor, iar un taxi s-a răsturnat pe carosabil după impact cu o altă maşină la Foişorul de foc. 

18 sept. 2016, 06:33
ACCIDENTE în Capitală. O maşină a luat foc la Obor. Un taxi s-a răsturnat pe stradă, la Foişorul de Foc

O maşină a luat foc, sâmbătă noapte, după ce s-a izbit în trafic de un autoturism al unei firme de bodyguarzi care staţiona în zona Obor din capitală.

Tânărul vinovat nu ar fi păstrat distanţa în mers şi astfel a intrat în maşina bodyguarzilor, moment în care autoturismul pe care îl conducea s-a aprins ca o torţă. 

Şoferul vinovat spune că a început să îi iasă fum din maşină înainte să lovească celălalt autoturism. Atât el cât şi bodyguarzii au scăpat nevătămaţi. Pompierii au ajuns imediat la faţa locului şi au stins focul.

Atât şoferul, cât şi bodyguarzii din cealaltă maşină au reuşit să iasă la timp din autoturisme, tânărul sărind din mers din maşină potrivit România TV.

Tot sâmbătă noapte, în zona Foişorul de Foc, un taximetrist nu s-a asigurat în intersecţie astfel că a izbit în plin o altă maşină condusă regulamentar. După impact, taxiul s-a răsturnat pe carosabil.

Şoferul taxiului nu a păţit nimic, însă pasagerul său a fost rănit şi a fost transportat la spitalul Floresca pentru îngrijiri medicale.

Ul alt accident grav a avut loc în Capitală după urmărire cu Poliţia. Un tânăr de 17 ani, prins de radar cu mult peste o sută de kilometri la oră, a fost urmărit de echipajele de poliţie până a intrat cu maşina într-un copac.

Şoferul şi pasagerul din dreapta au fost găsiţi la faţa locului de poliţişti, în timp ce încercau să scoată numerele de la maşină, informează România TV. Numerele erau false, iar maşina aparţine părinţilor şoferului. În autoturism au mai fost încă două persoane în momentului accidentului, care insă au fugit apoi. Şoferul a fost audiat la poliţie şi lăsat apoi să plece acasă. El s-a ales insă cu dosar penal.