ACCIDENTE în ţară. Vezi SITUAŢIA TRAFICULUI

Mai multe accidente s-au produs, vineri, în ţară. Iată care este situaţia traficului în judeţele Buzău, Argeş, Vâlcea, Sibiu, dar şi pe Autostrada 1.

15 iul. 2016, 16:49
ACCIDENTE în ţară. Vezi SITUAŢIA TRAFICULUI

În jurul orei 20:45, în judeţul Buzău, traficul rutier a fost întrerupt pe DN2, între localităţile Căldăruşanca şi Ciocârlia (judeţul Ialomiţa), din cauza unui autoturism care a luat foc. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Vineri, în jurul orei 19:15, circulaţia se desfăşura îngreunat pe Autostrada 1, la ieşirea din Bucureşti către Piteşti, la kilometrul 11+500 de metri. O parte din încărcătura unui autotren (navete cu bere) s-a răsturnat pe prima bandă de circulaţie.

A fost blocată şi banda de accelerare dinspre breteaua de legătură cu DN Centura Bucureşti. Se circulă doar pe banda a doua.

De asemenea, tot în jurul orei 19:15, în judeţul Satu Mare, traficul rutier a fost întrerupt pe DN 19 în localitatea Botiz, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Conform primelor informaţii primite, unul dintre autovehicule a pătruns pe sensul opus.

În jurul orei 18:15, în judeţul Sibiu, traficul rutier a fost întrerupt pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 253+400 de metri, la intrarea în localitatea Tălmaciu dinspre Boiţa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri, potrivit Infotrafic.

Cauza probabilă a fost neadaptarea vitezei în curbă, în condiţii de carosabil umed.

Începând cu ora 19:00, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti. Întrucât s-au format coloane de autovehicule pe mai mulţi kilometri, conducătorii auto sunt sfătuiţi să nu se angajeze în depăşirea acestora, pentru a nu afecta circulaţia din sens opus.

Începând cu ora 20.00, traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

În judeţul Vâlcea, în zona Călineşti, un autoturism a lovit parapetul de protecţie, iar în zona Brezoi o altă maşină s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accidentele nu au fost grave, iar traficul nu este afectat.

În judeţul Argeş, în zona Deduleşti, un autoturism s-a tamponat de un autocamion. Circulaţia a fost îngreunată pentru scurt timp, însă în prezent ambele autovehicule sunt scoase în afara carosabilului.