Accidente pe A1 Bucureşti – Piteşti. Două persoane au fost rănite

Două accidente s-au produs, miercuri seara, pe A1 Bucureşti - Piteşti. Două persoane au fost rănite.

29 nov. 2017, 18:00
Accidente pe A1 Bucureşti – Piteşti. Două persoane au fost rănite

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost restricţionată pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti, din cauza producerii a două accidente.

Primul a avut loc la kilometrul14+200, în care au fost implicate 4 autoturisme, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, în care a rezultat o victimă. A fost restricţionată banda a doua, iar în urma evenimentului valorile de trafic au crescut semnificativ.

Al doilea a fost produs la kilometrul 16+200, ca urmare a staţionării pe banda de urgenţă a unui autoturism, fiind lovit din spate de un autocamion, impact în urma căruia a rezultat o persoană rănită uşor. A fost restricţionată banda de urgenţă, fără probleme majore de fluenţă a traficului.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată, să circule cu atenţie sporită şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Citeşte şi TRAGEDIE în Piteşti. O persoană a fost prinsă sub roţile unui TIR VIDEO