Accidente provocate de şoferi băuţi. Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe accidente au avut loc luni seară, din cauza şoferilor băuţi. Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a intrat cu maşina pe trotuar şi a fost la un pas să omoare mai mulţi oameni, care stăteau pe o bancă în faţa unui bloc. Şoferul a fugit de la locul accidentului. Şi în Arad un bărbat băut s-a izbit violent de o ambulanţă care se afla în misiune.

14 nov. 2017, 06:23
Accidente provocate de şoferi băuţi. Mai multe persoane au fost rănite

Accidentul s-a produs pe o stradă de la marginea oraşului Drobeta-Turnu-Severin. Două tinere au fost lovite după ce un teribilist a pierdut controlul volanului şi s-a urcat cu maşina pe trotuar. Alte două bătrâne, dar şi o mamă cu un copil se aflau la faţa locului.

Şoferul a fugit după accident şi nu şi-a recunoscut fapta nici după ce a fost prins de poliţişti.

Bărbatul se va alege cu dosar penal.

Un alt accident a avut loc luni seară şi în Arad.  Şoferul unei ambulanţe care avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice a încercat să depăşească o maşină, însă, în momentul depăşirii, şoferul autoturismului a virat brusc la stânga, lovind ambulanţa.

În urma impactului o asistentă şi pacientul din ambulanţă au fost răniţi uşor.

„După incident, autoturismul a părăsit locul accidentului, fiind însă identificat si depistat de poliţişti la scurt timp, pe raza municipiului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 61 de ani, din Arad. Acesta nu deţine permis de conducere, autoturismul nu este înmatriculat, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,20”, arată IPJ Arad.

Pe numele şoferului vinovat a fost deschis dosar penal.

Citeşte şi Accident cu doi morţi şi trei răniţi pe DN25, în judeţul Galaţi