Dorinţa NEÎMPLINITĂ a Mădălinei Ghenea: „A devenit chiar o obsesie pentru mine!”

Este româncă, frumoasă, celebră, jocă în cele mai bune distribuţii de peste hotare şi se iubeşte cu bărbaţi celebri din întreaga lume. În câteva cuvinte aceasta ar fi descrierea Mădălinei Ghenea, care deşi are tot ce-şi doreşte, se pare că suspină după un lucru, nerealizat încă.

12 mart. 2015, 12:34
Dorinţa NEÎMPLINITĂ a Mădălinei Ghenea: „A devenit chiar o obsesie pentru mine!”

Mădălina Ghenea nu credea vreodată că va ajunge actriţă şi asta deoarece pe vremea copilăriei vedeta internaţională visa să studieze design-ul interior.

Mădălina Ghenea, surprinsă în pădure cu un bărbat. Vezi cu cine a fost fotografiată actriţa

Într-un interviu acordat presei italiene, Mădălina Ghenea a declarat că atunci când era mică voia neapărat să studieze design-ul de interior, lucru pe care ar vrea şi acum să-l realizeze, deoarece este o dorinţă foarte mare. Mai mult decât atât, tot în acel interviu, Mădălina Ghenea a mai declarat că îşi doreşte cu ardoare să aibă ocazia să obţină şi câteva roluri în producţiile de la Hollywood, informează cei de la SpyNews.

„Unul din cele mai mari visuri ale mele a fost să devin designer de interior. Eu nu arunc cu bani pe prea multe haine sau genţi, însă când vine vorba de decorat sau de îngrijirea mobilei, cumpăr tot ce e mai bun şi a devenit chiar o obsesie pentru mine. Casa este într-adevăr un spaţiu fundamental care tot timpul trebuie să fie întreţinut”, a declarat Mădălina Ghenea.

Citeşte şi Ce spune Mădălina Ghenea despre implicarea sa în dosarul prostituatelor de lux