Acesta este cel mai subţire smartphone din lume. Ce poate să facă

Fără prea multe surle şi trâmbiţe, indienii de la Micromax au anunţat cel mai subţire smartphone din lume, noul Canvas Sliver 5.

19 iun. 2015, 13:11
Acesta este cel mai subţire smartphone din lume. Ce poate să facă
Dacă aţi pus mâna pe vreo unul dintre pretendenţii la cel mai subţire smartphone din lume, indiferent dacă este vorba de Elife 5.1, de Oppo R5 sau Vivo X5 Max, aţi fost în scurt timp un pic dezamăgiţi.

Toate aparatele din acest segment de piaţă sunt subţiri, în conformitate cu specificaţiile, doar până în dreptul camerei principale. În respectiva zonă, până şi un iPhone 6 este semnificativ mai gros. Soluţia la problemă vine de la Micromax şi poartă numele de Micromax Canvas Sliver 5.

Ilustrat în imaginea de mai sus, noul dispozitiv Canvas Sliver 5 va putea surprinde la nivel global, în parte, prin prisma construcţiei atrăgătoare. În acelaşi timp, Micromax încorporează nişte specificaţii mai mult decât decente în micuţul gadget.

Spre deosebire de concurenţă, acesta va reuşi să se în cadreze în doar 5,1 mm pe întreaga ta suprafaţă, inclusiv în dreptul camerei. Astfel, grosimea infimă este şi mai reprezentativă.