Aceste 3 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste până anul viitor. Retrogradul imprevizibilului Uranus le priește din plin

A început unul dintre cele mai transformatoare tranzite, care ar fi Uranus în retrograd, și cu siguranță nu strică că va avea loc în timpul semnului de pământ al Taurului.

31 aug. 2023, 06:59
Aceste 3 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste până anul viitor. Retrogradul imprevizibilului Uranus le priește din plin

Zodii norocoase în dragoste. Ceea ce începe în această zi se termină pe 27 ianuarie 2024, oferindu-ne suficient timp să ne adaptăm, să creștem și să facem ceva din ceea ce vom învăța. În dragoste, acesta este un moment destul de uimitor, deoarece acesta este tranzitul care îi ajută pe îndrăgostiți să intre în contact cu cine sunt cu adevărat, ce au nevoie pentru a deveni mai buni și cum să folosească asta în lumea reală împreună.

Zilele de început ale lui Uranus retrograd ne aduc dorința de a face o scufundare profundă în psihicul nostru, astfel încât să putem dezgropa tot ceea ce ne tulbură cu unicul scop de a lucra la el și de a scăpa de el. Suntem brutal de sinceri cu noi înșine în timpul lui Uranus retrograd. Salutăm schimbarea și știm că nu se va întâmpla peste noapte. În timp ce Uranus în retrograd lucrează pentru fiecare zodie, această primă zi, 28 august, își va începe trecerea, ajutând în special trei zodii. Din fericire, acest lucru va funcționa bine în ceea ce privește dragostea.

Zodiile și infidelitatea! Care sunt motivele pentru care te va înșela în funcție de luna în care s-a născut

Ca cuplu, vom vedea că schimbarea începe în interior și vom fi foarte deschiși să facem munca necesară pentru a aduce ce e mai bun în noi înșine. În loc să ne concentrăm asupra a ceea ce este în neregulă cu partenerii noștri, vom lua o decizie conștientă de a ne concentra asupra a ceea ce NOI, noi înșine, trebuie să facem pentru a fi cât mai bine.

Trei zodii sunt cele mai norocoase în dragoste grație intrării lui Uranus în retrograd:

1. Taur
Ai avut o lacrimă de multă vreme și asta înseamnă că ai ajuns la concluzia că dragostea de sine este pe care trebuie să te bazezi în viața ta și că acestea sunt lucrurile care vor face ca dragostea ta romantică să funcționeze mai bine. Acum te apropii de Uranus în retrograd și este pe cale să scoată ceva în tine pe care îl vei recunoaște ca fiind cea mai bună atitudine pe care o vei avea vreodată.

Citește și: Patru zodii vor avea parte numai de bucurii. Nimic nu le tulbură apele toată toamna

Nu ești pe cale să mergi înapoi. În ceea ce privește relația ta, simți că partenerul tau. trebuie să facă un pas și să te egaleze, altfel va rămâne în urmă. Nu este ceea ce vrei să faci, dar pe 28 august 2023, te vei simți atât de inspirat încât vibrația ta îl va influenta și pe el. De asemenea, vor intra pe picior bun și vor încerca din răsputeri să fie cel mai bun partener din lume.

2. Gemeni
În cele din urmă, te gândești că trebuie să-ți schimbi viața sau să fii lăsat în urmă. În dragoste, trebuie să te împaci cu persoana cu care ești, deoarece ea este cu adevărat și fără greș cea mai bună persoană pe care ai cunoscut-o vreodată. Pe 28 august 2023, vei simți cum prima zi a lui Uranus în retrograd îți afectează simțul realității.

Îți vei pune întrebările importante și, mai ales, vei înțelege că aceasta este singura ta viață și că nu mai ai nicio scuză de ce nu faci față provocărilor pe care ți le-a prezentat relația ta romantică. Este timpul să ajungem la stele, Gemeni. Ai cea mai bună persoană în fața ta – nu mai sunt jocuri pentru copii. Este timpul să acționezi rolul partenerului. Odată ce obții asta, întreaga ta viață se va îmbunătăți. Ai fost făcut pentru asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.