Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!

Suntem în plin sezon al Scorpionului și vei fi atras de mistere fără să fi fost pasionat de ele până acum.

13 nov. 2022, 08:51
Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!

Ca semn de apă fix, Scorpionul nu înseamnă doar menținerea unei înțelegeri ferme asupra expresiei emoționale, ci se concentrează și pe determinare și dorința de a ajunge în miezul problemei, datorită lui Marte, conducătorul planetar al Scorpionului. Ambiția tinde să fie la cote maxime în acest sezon, ceea ce va permite tuturor să se fixeze asupra oricărui obiectiv cu o ușurință imensă. În timp ce vederea în tunel este incredibil de ușor de întreținut în această perioadă a anului, patru zodii norocoase vor avea cea mai bună lună noiembrie 2022.

Trei zodii care vor avea noroc la bani înainte de Crăciun, rup cardul în luna cadourilor!

Iată cele mai norocoase zodii din luna noiembrie 2022.
TAUR: Dinamică în relații
A fost un sezon destul de încărcat pentru tine, dragă Taur, mai ales la capitolul relații. Pe măsură ce Soarele continuă să călătorească prin Scorpion și prin conducătorul hărții, Venus, și se cere să vă plonjezi în profunzimile emoționale ale conexiunilor în această lună. Deși ești o persoană căreia îi place de obicei să concentreze practicul și logica, Soarele care călătorește prin zodia ta soră te încurajează să te cufunzi în conexiunile tale intime cu ceilalți. Cu Venus ca patron zodiacal, ești mereu dornic să prioritizezi relațiile tale, iar sezonul Scorpionului este momentul perfect pentru a te apleca asupra intensității care vine odată cu zodia, permițându-ți să te apropii de cei dragi.

Zodiac chinezesc 2023. Este anul Iepurelui de apă: un mare succes așteaptă aceste semne astrologice
LEU: Prietenie în familie
Luna aceasta, casa și viața ta de familie sunt subliniate pe măsură ce Soarele își face drum prin a patra casă. Dacă există ceva în istoria familiei tale sau în dinamica actuală pe care ai căutat să îl eviți, acum este momentul să desfaci straturile. Nu ezita să te scufunzi adânc în orice emoții pe care le-ai îngropat aici, dragă Leu. Chiar dacă asta înseamnă să te retragi din lumina reflectoarelor care bat puternic pe tine. Fundația ta este de unde pleacă totul, așa că despachetează orice emoții neexprimate în această zonă pentru a te vindeca și a putea merge mai departe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.