Aceste 6 zodii IUBESC atât de mult încat ajung să SUFERE! Iată de ce

Dragostea poate fi un sentiment terifiant uneori. Nu stii daca sentimentele tale sunt sau nu impartasite, nu stii daca vei suferi sau nu.  Unele persoane se indragostesc din nou si din nou. Altele nu se indragostesc deloc. Unii sunt gata sa riste totul in numele iubirii, chiar daca vor suferi la final.

28 mart. 2019, 21:03
Aceste 6 zodii IUBESC atât de mult încat ajung să SUFERE! Iată de ce

Acestea sunt cele 6 zodii care iubesc atat de profund si atat de patimas, incat ajung sa sufere de multe ori in dragoste.

BERBEC

Berbecul depune eforturi foarte mari pentru ca relatia lui sa fie pasionala. Se arunca deseori cu capul inainte, sperand ca cineva sa-i salveze. Cateodata ii prinde cineva, cateodata cad, se lovesc si sufera. Poate fi coplesitoare situatia pentru un Berbec. Mai ales ca el isi da si sufletul ca sa fie bine.

GEMENI

Gemenilor le place sa iubeasca. Le place gustul unei relatii noi. La inceput sunt emotionati, atractia pe care o au fata de o persoana le da fiori. Deseori, emotiile sunt mai mari decat pot ei suporta si sufera. Gemenii sunt un semn care traiesc pentru a-si satisface partenerul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.