Aceste 7 zodii sunt cele mai neruşinate în dormitor. Verifică şi tu dacă eşti una dintre ele

Nerușinarea poate fi un aspect ce nu trimite neapărat niște conotații negative, mai ales dacă este vorba de viața amoroasă. Tu când te uiți în oglindă, ce vezi? Crezi că ești o persoană nerușinată? Indiferent de cum ești, trebuie să știi probabil aceea ți se potrivește cel mai bine.

08 dec. 2017, 14:19
Aceste 7 zodii sunt cele mai neruşinate în dormitor. Verifică şi tu dacă eşti una dintre ele

Fiecărei persoane îi plac lucruri diferite, mai ales când vine vorba despre viața amoroasă, scrie estisuperba.ro. Așa că nu trebuie să judecăm pe nimeni în funcție de ceea ce îi place și ceea ce își dorește, mai ales când vine vorba despre gradul de nerușinare implicat.

Citeşte şi Horoscop 2018: an negru pentru aceste 3 zodii. Au parte de necazuri şi tragedii. Drame în familie

Mai jos am pregătit o listă cu unele dintre cele mai nerușinate zodii în dormitor care sunt gata să spună da la aproape orice. Citește și tu și află dacă ești una dintre ele pentru a-ți confirma propria părere despre tine.

1. Berbec

Sinceri să fim, deoarece ești un semn de foc, era evident că ești o persoană foarte determinată în care scânteia este aprinsă mereu. Nu vei lăsa nimic să te oprească atunci când îți dorești ceva de la partenerul tău în dormitor și vei insista până vei obține acel lucru.

2. Taur

Venus are o influență foarte mare asupra ta și de aceea ție nu îți e teamă să te dai la o parte în fața unor provocări din dormitor. Ești o persoană cu o minte foarte deschisă și îți place să experimentezi fie la îndemnul tău, fie la al partenerului.

3. Gemeni

Dacă îți dorești pe cineva cu adevărat nerușinat în pat, ei bine, atunci partenerul perfect pentru tine este acesta. Nu îți pasă de ce cred cei din jurul tău și când faci amor depui tot ceea ce ai; indiferent de ceea ce spune restul lumii, ție nu îți pasă deoarece dorințele tale sunt satisfăcute.

4. Leu

Leii nu pot supraviețui dacă atenția nu este îndreptată asupra lor, așa că dacă se întâmplă ca ei să nu o primească mai ales în pat, sunt în stare să facă orice. El va veni cu noi modalități de a te cuceri și a te face să îi oferi toată adulația de care are nevoie.

5. Scorpion

Deși ei sunt retrași și nu le place să fie observați în viața de zi cu zi, lucrurile se schimbă când este vorba despre dormitor. Ei sunt vulgari și în același timp foarte pasionali și sunt gata să te surprindă în orice moment cu intensitatea lor.

6. Săgetător

Tu nu poți să stai într-un loc pentru mult timp și spre deosebire de alte persoane nu te simți vinovat să acționezi conform dorințelor tale pe care vrei să ți le satisfaci în pat. Îți place să oferi foarte multe și să faci tot posibilul ca partenerul tău să fie la fel de satisfăcut.

7. Capricorn

Cu toții știm cât ești de devotat față de slujba ta, dar trebuie să știi că asta se aplică și când vine vorba despre viața amoroasă. Nu te temi să experimentezi și mereu când faci ceva care să îți satisfacă partenerul, o faci cu entuziasm și cu multă responsabilitate.