Aceste alimente ITI FAC RAU daca le mananci la ORA GRESITA! Iata cand trebuie sa le consumi

Te-ai gandit vreodata ca alimentele pe care le consumi iti pot face mai mult rau decat bine, chiar daca sunt pe lista celor sanatoase?

16 apr. 2020, 07:51
Aceste alimente ITI FAC RAU daca le mananci la ORA GRESITA! Iata cand trebuie sa le consumi

Iata ce alimente iti pot face rau daca le consumi la ora gresita.

1. Banane

Bananele sunt o optiune excelente pentru a fi consumate dimineata. Si, totusi, nu este in regula sa fie consumate dimineata, pe stomacul gol, si mai ales,mai devreme de ora 10:00. Desi cresc nivelul energiei, dupa cateva ore te poti simti obosit si infometat. De asemenea, persoanele care sufera de sindromul colonului iritabil pot avea probleme cu diareea.

Combina bananele cu alimente care contin grasimi sanatoase, cum ar fi untul de arahide.

2. Cafea

Cafeaua consumata imediata dupa trezire este o optiune pentru pentru lume. Si totusi, specialistii spun ca cel mai bine este sa consumi cafeaua dupa ce mananci, nu pe stomacul gol.

3. Orez

Daca ai obiceiul de a consuma orez la cina, ar fi bine sa renunti. Cel mai bine este sa mananci orez la pranz. Ai mai multa energie, iar organismul are timp sa digere carbohidratii complecsi pe care ii contine.

4. Dulciuri

Desi este ideal sa stam departe de zaharul procesat, uneori este imposibil. De aceea, ar fi ideal sa nu transformam dulciurile intr-o gustare, ci sa le  mancam ca desert, imediat dupa o masa sanatoasa. Astfel, nici nu vei manca prea multe, nici nu va creste rapid nivelul glicemiei in corp.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.