Aceste TREI ZODII au NOROC în dragoste până la finalul săptămânii. Cum le ajută poziția Lunii?

În timp ce energia de pe Marte te stimulează și te pune pe gânduri, vei putea cu ușurință să temperezi acele sentimente puternice, fie ele pozitive sau negative, datorită Lunii care tranzitează Scorpionul și Săgetătorul.

31 mai 2023, 11:57
Aceste TREI ZODII au NOROC în dragoste până la finalul săptămânii. Cum le ajută poziția Lunii?

Ceea ce face ca aceste trei zodii din horoscop să fie foarte norocoase în dragoste în această saptamana sunt tranzitele astrale care ne fac să lucrăm împreună și să avem rezultate remarcabile. Deși și pe cont propriu au sens, ideea că aceste tranzite funcționează mână în mână este cheia succesului în dragoste și relații.

Zodiile care rămân fără un leu în portofel, înaine de concediu. Probleme mari din punct de vedere finanicar pentru acești nativi

Iată ce zodii au noroc în dragoste până la finalul săptămânii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În timp ce energia de pe Marte te stimulează și te pune pe gânduri, vei putea cu ușurință să temperezi acele sentimente puternice, fie ele pozitive sau negative, datorită Lunii care tranzitează Scorpionul și Săgetătorul. Cum funcționează acest lucru în relația ta romantică este atât de mult încât în această zi, tu și partenerul tău veți intra în conversații foarte profunde. Îți place asta, poate mai mult decât orice, dar acea parte a ta din Berbec își dorește întotdeauna ca logodna să devină puțin încălzită; nu te poți abține.

Citește și: Horoscop iunie 2023. Zodiile favorizate de astre, totul le merge din plin în prima lună a verii

Îți place să te războiești cu partenerul tău, dar, din fericire, Luna în Scorpion și Săgetător îmblânzește total orice ostilitate pe care o ai în inima ta astăzi și, sincer, te simți mult mai bine fiind într-o stare relaxată care întotdeauna este gata de război. Se aduce un simț revigorant al echilibrului și pe care îl poți gestiona cu siguranță.

Zodii norocoase: Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu esti genul care să lase o oportunitate bună să treacă pe lângă tine, ești peste tot cu Luna tranzitând Scorpionul și Săgetătorul și vei profita de șansa de a aduce voie bună partenerului tău romantic. Chiar dacă ești singur, aceasta este o zi bună pentru tine, deoarece îți permite să strălucești. Dacă ești pregătit să faci o faptă bună, atunci vei putea să o faci fără teama de a fi „citit greșit”.

Motivele tale sunt clare și fără o agendă ascunsă și oricine se află la capătul iubirii tale, fie că este partenerul tău sau întâlnirea ta, se va simți în siguranță în jurul tău. Nu prezenta nicio amenințare astăzi și poti arăta cine esti cu adevărat. Și, să nu uităm că în timpul Lunii în Scorpion și Săgetător, tu, dragă Balanță, ești cel mai ferm fermecător al lumii; nu lasa ca magia sa se iroseasca!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.