Aceste zodii de bărbaţi sunt „băiatul mamei”. Cât şi-ar dori ele, ei nu pot ieşi de sub influenţa celor care le-a dat viaţă

Pentru doamnele sau domnișoarele al căror partener se încadrează în această categorie relația poate fi un adevărat periplu având în vedere că pentru a-și mulțumi soțul sau iubitul trebuie să le fie pe plac întâi mamelor care dețin puterea decizională absolută. Citind în continuare puteți afla care sunt cei 5 bărbați ai zodiacului considerați a fi „băiatul mamei”.

15 iul. 2019, 10:01
Aceste zodii de bărbaţi sunt „băiatul mamei”. Cât şi-ar dori ele, ei nu pot ieşi de sub influenţa celor care le-a dat viaţă

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, deși ar putea părea greu de crezut, aceștia sunt considerați a fi „băieții mamei” din cauza dependenței pe care au față de mamele lor. Alegerile făcute în privința domeniului profesional în care activează sunt trecute prin filtrul matern iar toate realizările pe care cu o ambiție exemplară le obțin sunt dovada recunoștinței față de mamele lor. De asemenea, atunci când un nativ Berbec intră într-o relație sentimentală, este cu siguranță mâna propriei mame deoarece alegerea îi aparține până și în acest punct.

Citeşte şi Tipuri de bărbaţi pe care ar trebui să îi eviţi

Săgetător. Printre cele 5 zodii de bărbați considerați a fi „băieții mamei” se află și nativul Săgetător. Aceștia se află pe bună dreptate în această categorie din punctul de vedere al doamnelor sau domnișoarelor care au astfel de partener. Oricât de mult ai încerca să-i mulțumești, niciodată nu vei reuși pe deplin.

Continuarea articolului pe yve.ro.