Acestea sunt cele mai geloase zodii. Cine te iartă, dar nu te uită niciodată

Publicat: Miercuri, 11 Septembrie 2019 14:08 // Actualizat: Joi, 12 Septembrie 2019 14:54 // Sursa: romaniatv.net

Gelozia este un sentiment complex, provenit dintr-o lipsă reală sau imaginară de iubire, de atenție, de prietenie, de respect sau de simpatie din partea unei persoane foarte valoroase. Oricare dintre noi a fost mușcat măcar o dată în viață de acest amestec de emoții. Reprezentanții fiecărei zodii simt gelozia la grade diferite și, de asemenea, se manifestă altfel atunci când sunt cuprinși de ea.

Foto: click.ro

Top cinci cele mai geloase zodii - Leu

Femeia Leu este în general geloasă căci, fiind atât de sigură pe ea, nu se poate gândi o clipă la faptul că partenerul a ales pe altcineva în locul ei. În plus, ea va deveni imediat dezamăgită de alesul său care nu va mai merita atenția, generozitatea și iubirea ei. Dacă Leoaica a atins stadiul maxim al geloziei, atunci partenerul, cu toate încercările sale, va fi foarte aproape de eșec și pe cale să fie expulzat. Singurul lucru pe care l-ar putea face este să încerce să transforme incidentul într-o glumă. Se pare că femeia Leu tolerează până la urmă mai curând un prost simț al umorului decât o trădare. Poate din mândrie, de fațadă, nu va rupe relația de tot, însă aluziile, critica, ironiile și cinismul vor fi la ordinea zilei. Că e înșelată o doare profund și ego-ul primește o lovitură bună. Este ca și cum lumea se prăbușește în jurul ei, dar va face tot ce este posibil astfel încât nimeni să nu observe. Ea însă nu va mai fi apoi aceeași.

Top cinci cele mai geloase zodii - Berbec

Femeia Berbec este foarte impulsivă și a acumula suspiciuni, a fi chinuită de îndoieli chiar nu-i face nicio plăcere. Dacă ea are motive de gelozie, acționează într-unul din două moduri: ori preferă ruptura relației, implicit singurătatea, ori își elimină adversara. Oricum, gelozia nu aduce nimic bun pentru relație, căci nativa Berbec nu va uita niciodată că persoana iubită, chiar și pentru o secundă a preferat alta. Și acesta nu este un nor pufos în orizontul relațiilor, ci este un adevărat tunet cu fulgere și precipitații greu de prezis, dar întotdeauna distructiv.

Doar în cazul unei legături deosebit de avansate, combinația este posibilă în continuare. Cu un comportament rezonabil din partea partenerului, în cele din urmă se poate calma întreaga poveste. Partenerul trebuie să își aleagă în dialog cuvinte cu rol de balsam pentru mândria masculină a femeii Berbec, iar ea îl va ierta.

Top cinci cele mai geloase zodii - Rac

Femeia Rac nu este doar geloasă, ci chiar suferă ca nimeni alta dintre reprezentantele Zodiacului. A fi nesigură și îndoită de sentimentele curate ale persoanei dragi provoacă o mare și reală durere. Să fie înșelată o va răni profund deoarece pentru această nativă, cuplul și familia ocupă un loc central în viață. Ar putea ierta infidelitatea dar va pune totul la suflet, va munci din greu să se stăpânească și nu va uita niciodată. În același timp, ideea de a fi geloasă poate părea foarte tentantă, căci stârnește în ea o grijă și mai mare vizavi de partener, începe să-l înconjoare cu atenție, să îl încânte de surprize, să îl recucerească. Asta datorită faptului că nu își imaginează cum ar putea trăi fără omul drag. Dacă însă i se va părea că nu reușește, ea începe să se îndepărteze, ridicând un zid de nedărâmat.

Top cinci cele mai geloase zodii - Fecioară

Femeii Fecioară îi place să-și păstreze emoțiile sub control, dar sub toate acestea poate fi extrem de geloasă. Doar privind-o în ochi se pot citi adevăratele sentimente. Dacă își suspectează partenerul de infidelitate, nu îl va provoca până când nu va investiga în detaliu situația, căci nu va mai avea încredere în el. Gelozia poate apărea dacă a observat o schimbare în comportamentul partenerului, mai ales dacă începe să cheltuiască sume mari de bani. Fecioara practică nu își permite achiziții inutile și așteaptă aceeași administrare a lor de la alesul ei. Posibil ca, încă de la începutul relației nativa să doreasca să discute despre chivernisirea banilor. Ea va respecta strict acordurile, iar eșecul unui sistem stabilit din vina partenerului nu va rămâne neobservat. Suspiciunile se pot transforma în gelozie și Fecioara nu se va odihni până când nu va afla tot ce s-a petrecut.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop top zodii geloase zodii geloase
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 sep 01:59
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: [email protected] puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
[email protected]
1
EUR
4.8750
RON
28 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H