Acestea sunt cele mai INFIDELE zodii. Scapă cât mai poţi, nu le vei putea ţine în frâu

Anumitor persoane le e foarte greu să fie fidele partenerilor de viaţă, iar motivele sunt numeroase. Chiar dacă nu toţi reprezentanţii acestor zodii sunt infideli, acordă o atenţie deosebită trăsăturilor lor de personalitate care ar putea să îi facă să fie necredincioşi.

06 nov. 2018, 08:08
Acestea sunt cele mai INFIDELE zodii. Scapă cât mai poţi, nu le vei putea ţine în frâu

Balanţă

Să nu vă fie mare mirarea dacă întâlniţi un bărbat Balanţă care are mai mult de o amantă, stă în felul lor de a fi, face parte din căutarea armoniei perfecte.

Atunci când există dificultăţi în relaţia cu partenerul, ei vor munci din greu pentru a încercă să restabilească armonia. Cu toate acestea, unei Balanţe nu îi plac neînţelegerile şi le va evita cu orice preţ. Ei ar preferă să trăiască o viaţă în paralel cu ține şi să nu sufle o vorbă despre asta. Balanţa este cel mai puţin probabil să trişeze doar la nivel fizic, ci mai degrabă se va implica emoţional.

Citeşte şi Horoscop săptămânal BANI 5-11 noiembrie 2018. Jupiter în Săgetător vine cu noroc la bani?

El poate reîncerca să reia relaţiile cu foştii parteneri sau să caute potenţiali pretendenţi cărora le va menţiona foarte clar că nu sunt disponibili pentru întâlniri pentru că sunt într-o relaţie. Dacă relaţia ta cu o Balanţă se apropie de sfârşit, ea va încerca să o facă politicos şi prietenos.

Scorpion

Atunci când un Scorpion vede ceva ce îşi doreşte, fie că este într-o relaţie, nu îl va opri nimic să obţînă. Este în stare să mintă şi să manipuleze pentru a-şi atinge scopul. Pe de altă parte, când un nativ din această zodie este foarte îndrăgostit el este loial

Pun mare preţ pe viață sexuală, iar simplul motiv pentru care îşi vor caută „alinarea” în alte părţi este lipsa experienţelor sexuale în cuplu, totuşi cei născuţi sub semnul zodiacal Scorpion rămân loiali şi sinceri cu partenerii lor.

Este bine de știut că deși sunt buni amanți, dacă cel de lângă el va călca strâmb nu va ierta niciodată infidelitatea şi va răspunde cu aceeaşi moneda.

Leu

Ei pot călca foarte uşor strâmb dacă le este gâdilat orgoliul de un potenţial pretendent. Părerea atât de bună pe care o au despre ei îi face să simtă că e de datoria lor să împărtăşească dragostea şi corpul lor cu mai mult de o persoană

Leul poate însela cu uşurinţă, deşi mai degrabă alege despărţirile decât infidelitatea. La fel că și în cazul scorpionului, dacă dorinţele lor sexuale nu le sunt îndeplinite, mai mult ca sigur vor înşela.

Gemeni

Nu degeaba li se spune „Gemeni” – cei ghidaţi de această energie astrală sunt duali, cu o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp sau, cel puţin, în aceeaşi perioadă.

Este cea mai infidelă zodie, deoarece chiar dacă este vorba de sentimente, relaţie de durata sau căsnicie, acești nativi vor călca strâmb, vor înşela şi chiar vor avea relaţii în paralel, în unele cazuri nefericite.

Predispoziţia lor spre infidelitate vine din felul lor de a fi foarte pasionali – se îndrăgostesc repede şi fără limite – dar devin la fel de repede dezinteresaţi.