Acestea sunt cele mai ÎNŢELEPTE semne zodiacale! Ţi se potriveşte descrierea?

„Se spune ca cele 12 semne ale zodiacului reprezinta modele puternice care se gasesc in Univers”, Bil Tierney.

07 sept. 2017, 19:15
Acestea sunt cele mai ÎNŢELEPTE semne zodiacale! Ţi se potriveşte descrierea?

Se crede ca zodiacul isi are originea in astrologia babiloniana care, mai tarziu, a fost influentata de cultura elenistica. Fiecare semn zodiacal are propriile puncte tari dar si slabiciuni. Au calitati individuale, dorinte, stari emotionale si atitudini. Unele semne sunt logice in vreme ce altele sunt emotionale. Unele au abilitati de conducere, iar altele o mare rezistenta fizica.

Si simbolul fiecarui semn zodiacal este diferit.
Exista patru categorii: Pamant, Aer, Apa si Foc. Fiecare element conduce trei zodii. Chiar daca fiecare semn zodiacal este diferit de celelalte ele au si anumite trasaturi usor de identificat.
Iata semnele zodiacale cunoscute drept cele mai intelepte:

Varsator
Persoanele nascute in aceasta perioada sunt rationale, intelectuale si independente. Nu se prea lasa cuprinse de emotii, ba chiar evita din rasputeri orice expresie emotionala. Varsatorii decid singuri ce au de facut intrucat pentru ei independenta este foarte importanta. Poti conta oricand pe acesti oameni intrucat nu te vor lasa balta niciodata. Varsatorii pot fi timizi si tacuti, insa si foarte energetici. Sunt adevarati vizionari, pot sa vada in viitor lucru ce ii ajuta sa ia cele mai bune decizii. Sunt, totodata, si foarte creativi si incearca sa isi puna in practica ideile inovatoare.Varsatorii sunt, de obicei, mari ganditori, umanisti si filozofi al caror scop este sa faca lumea mai buna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.