Acestea sunt FEMEILE cu care bărbaţii îşi înşală cel mai des nevestele. Dacă eşti soţie, ai face bine să scapi de pericol imediat

Conform unui sondaj, pe primul loc s-au situat bonele copiilor (25% dintre respondenţi). Pe locul doi s-a situat o prietenă veche (18%), iar pe trei menajera (17%).

30 nov. 2016, 09:53

Site-ul de aventuri extraconjugale IllicitEncounters.com a realizat un sondaj online pentru a afla cu ce tip de femeie bărbaţii îşi înşală cel mai des soţiile. Pe primul loc s-au situat bonele copiilor (25% dintre respondenţi). Pe locul doi s-a situat o prietenă veche (18%), iar pe trei menajera (17%). Au urmat: cumnata (12%) şi partenera celui mai bun prieten (5%).

La sondaj au participat 700 de bărbaţi însuraţi din Marea Britanie. Aproape jumătate dintre aceştia (48%) au recunoscut că şi-au înşelat nevasta cu o persoană din apropierea cercului familiei.

O altă cercetare recentă realizată de IllicitEncounters.com arată că persoanele care deţin pisici ca animale de companie sunt mai predispuse să îşi înşele partenerii de viaţă. În concluzie, dacă eşti femeie măritată şi în casă ai o pisică şi o bonă, ai face bine să îl iei la întrebări pe soţul tău.