Acestea sunt fetişurile zodiei lui. Află ce îi place să facă în pat

Semnul zodiacal spune multe despre modul in care se comporta partenerul tau in pat. In plus, iti arata care sunt cele mai ascunse fetisuri ale sale.

23 sept. 2018, 13:02
Acestea sunt fetişurile zodiei lui. Află ce îi place să facă în pat

Berbec

Barbatul Berbec este un cuceritor de aceea ii plac provocariile, ii place sa detina controlul si mai ales ii plac experientele spontane. Sexul pe fuga, in masina sau in public un mod sigur de a-i starni curiozitatea!

Citeşte şi Cel mai bun bărbat din zodiac. Dacă îl ai, nu îl lăsa să-ţi scape!

Taur

Cand vine vorba sa treaca la fapte taurii isi doresc o viata sexuala activa si plina de noutati. Cateva sfaturi ca sa il poti surprinde: adora sa se joace cu simturile, leaga-l la ochi ca sa se concentreze doar pe simturile tale, apoi ofera-i drept preludiu un masaj cu uleiuri aromatice. Fii inventiva, poti aduce diverse elemente pentru a indulci seara cu frisca, miere chiar si ciocolata.

Gemeni

Mereu in cautarea experientelor noi, barbatii Gemeni sunt foarte curiosi ceea ce ii face si infideli. Barbatului gemeni ii plac jocurile si jucariile erotice, uneori este un pic pervers iar daca iti doresti sa il surprinzi „vorbeste-i murdar”.

Rac

Barbatul Rac este extrem de romantic si sentimental, de aceea trebuie sa fie intradevar indragostit sau sa ii fie castigata increderea ca el sa se poata relaxa in pat. Fii sincera cu el si tandra, ii place sa fie un pic dominat.

Leu

Barbatul Leu iubeste mereu sa fie in centrul atentiei, fiind un semn de foc este extrem de pasionat si exigent sexual. Este genul de barbat care mai intai te observa, te analizeaza, abia apoi te abordeaza. Lasa-l pe el sa aiba rolul principal. Fa-i complimente!

Fecioara

Barbatul Fecioara este un barbat tacut, imun si rece la sentimentele celor din jur, insa in spatele mastii pe care o afiseaza zi de zi, vei gasi un om sensibil, profund si sincer. Cand se lasa seara este posibil sa ramai un pic surprinsa, ar putea parea un pic pervers, gandurile lui sexuale pot produce tot felul de ciudatenii in dormitor.

Balanta

Usor teatral, mereu glumet, receptiv la noi experiente, incearca sa atinga idealul in dormitor, una din cele mai fierbinti fantezii ale lui fiind sa-si aduca partenera la cat mai multe orgasme. De altfel si sexul in grup ii surade un pic dar daca este deja prea mult, propune-i un film erotic pe care sa il alegeti impreuna.

Continuarea horoscopului pe girly.ro.