Acestea sunt zodiile care vor câştiga bani frumoşi înainte de Paşte. Vezi dacă te afli printre norocoşi

În preajma marilor sărbători, toți astrologii analizează cu atenție conjunctura astrală, dacă este favorabilă zodiilor, dacă este favorabilă iubirii și familiei, dar mai ales banilor de care avem atât de mult nevoie. Și iată care sunt zodiile care vor face bani frumoși de Paște.

11 apr. 2019, 08:13
Acestea sunt zodiile care vor câştiga bani frumoşi înainte de Paşte. Vezi dacă te afli printre norocoşi

Leul, norocos la bani după 24 aprilie

În horoscopul lunii aprilie, zilele cele mai bune pentru această zodie vor veni după 19 aprilie, iar după 24, nativii Lei au mari șanse să adune bani frumoși, scrie libertatea.ro. Unii dintre ei vor recupera un împrumut, alții vor vinde înainte de Paște un obiect valoros sau poate chiar o mașină, dar cei mai mulți se vor bucura de un comision pe care îl vor primi la serviciu.

Citeşte şi Veşti bune pentru 30.000 de pensionari. Majorările se virează de joi. Poştaşul nu sună de două ori

Fecioara, mai organizată cu banii

Nativii din Fecioară, dacă au venituri bune, nu rămân niciodată fără economii și fără de bani de cheltuială pentru micile lor plăceri. Iar de Paște vor avea grijă să strângă o sumă mai mare, vor primi poate și o recompensă pentru munca lor, și vor avea fonduri suficiente de Sărbători. La sfârșit de aprilie, Fecioarele care vor să călătorească vor avea banii de care au nevoie.

Capricornul adună bani cu grijă

Aprilie este o lună foarte bună pentru bani, pentru economii, dar și pentru investiții. Capricornii vor aduna cu grijă banii pe care îi câștigă la început de lună și vor face investiții rentabile de Paște. Le place să se înnoiască și mulți dintre ei vor investi în confortul lor de acasă, dar poate și într-o mașină. Le merge bine acestor nativi în special după 23 aprilie.

Peștii, norocoși cu planurile personale

În preajma Paștelui, nativii Pești sunt mereu norocoși pentru că au lângă ei oameni care îi iubesc. Mulți dintre ei vor primi daruri, iar unii vor primi chiar bani frumoși pentru a-și pune în practică planurile personale. Familia îi va sprijini să realizeze ceva deosebit înainte de Paște, în funcție de importanța și utilitatea ideilor lor.