Motociclist mort după ce a acroşat o bordură în zona Podului Grozăveşti. UPDATE: Persoana decedată este dr Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor

Un accident deosebit de grav a avut loc în urmă cu puţin timp pe Podul Grozăveşti. Un motociclist aflat pe pod a pierdut controlul motorului şi a căzut pe partea carosabilă.

26 oct. 2022, 13:54

UPDATE: Persoana decedată este reputatul chirurg estetician Călin Doboș. În 2020, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu executare şi interdicţia de a exercita profesia pe o perioadă de 4 ani. În urmă cu 7 ani, medicul a realizat nenumărate liposucții, deşi nu avea licenţă. O pacientă a murit la scurt timp după intervenţie din cauza unor complicaţii.

În urmă cu nouă ani, o femeie de 36 de ani din Brăila a fost operată în clinica privată a medicului Călin Doboş, din Galaţi. La scurt timp după intervenţie, s-a prezentat la spitalul judeţean, pentru că se simţea foarte rău şi, după 20 de zile, a murit. Medicul și-a susținut tot timpul nevinovăția aruncând vina pe pacientă care i-ar fi ascuns antecedentele medicale.

Medicul estetician nu s-a împăcat deloc cu sentința și a încercat să părăsească țara, în speranța că va scăpa de pușcărie. Însă a fost prins la punctul de trecere a frontierei Nădlac II și predat Poliției din Arad.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Salvatorii ajunşi la faţa locului au încercat să-l resusciteze însă fără succes. La scurt timp, au declarat decesul. Din primele informaţii, bărbatul ar avea între 30 şi 35 de ani.

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Grozăveşti dinspre Piaţa Leul către Podul Basarab.

La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției.