ACS HC Adrian Petrea Reşiţa s-a retras din Liga Naţională

ACS HC Adrian Petrea Reșița s-a retras din Liga Națională de handbal masculin, a anunțat, vineri, Federația Română de Handbal pe site-ul său oficial.

03 feb. 2017, 11:01
ACS HC Adrian Petrea Reşiţa s-a retras din Liga Naţională

ACS HC Adrian Petrea Reșița trebuia să joace sâmbătă în deplasare, cu Dunărea Călărași, în etapa a 17-a a Ligii Naționale.

”Meciul de sămbătă 4 februarie este anulat în mod oficial. Echipa reșițeană HC Adrian Petrea nu se prezintă la meci, datorită situației financiare, fapt confirmat de federație. Următorul meci acasă este joi 16 februarie, ora 16,45, când la Călărași vine Dobrogea Sud Constanța”, se arată într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook de echipa Dunărea, care este antrenată chiar de fondatorul echipei reșițene, Adrian Petrea.

După 16 etape, ACS HC Adrian Petrea Reșița ocupa locul 12 din 14 echipe, cu 8 puncte (2 victorii, 2 egaluri, 12 înfrângeri).

Dacă Adrian Petrea Reșița este prima echipă retrasă din Liga Națională masculină, din cea feminină s-au retras până acum două formații, CSM Ploiești (3 noiembrie) și CSM Cetate Deva (13 ianuarie).