Act sexual dureros? Află ce ai de făcut

Daca in ultima vreme actul sexual nu mai este o placere, ci o durere, e cazul sa ceri ajutorul medicului. Iata care sunt motivele pentru care actul sexual este dureros si ce ai de facut. 

18 iun. 2017, 09:42
Act sexual dureros? Află ce ai de făcut
  • Exteriorul vaginului este iritat
  • Daca iubirea este arzatoare… la propriu, inseamna ca cel mai probabil te confrunti cu o iritatie in zona labiilor. De vina pot fi produsele de ingrijire personala: sapunuri, parfumuri, geluri de corp sau chiar hartia igienica.

    Cere sfatul medicului, iar pana ajungi la el, afla ce substante contin produsele pe care le folosesti pentru igiena. Acestea pot provoca inflamatii. 

  1. Mancarimi si scurgeri

Daca te confrunti cu aceste simptome, cel mai probabil ai o infectie. In cazul in care scurgerile sunt albicioase, dense, iar senzatiile de mancarime sunt intense, este vorba despre o infectie fungica. Alte cauze posibile sunt vaginoza bacteriana (care genereaza scurgeri de culoare gri, apoase si cu miros urat) sau bolile cu transmitere sexuala (care se manifesta prin scurgeri galben-verzui si dureri pelviene). Atentie! Bolile cu transmitere sexuala pot sa nu aiba simptome.

Cere de urgenta sfatul medicului. Chiar daca poti cumpara fara reteta creme antifungice, ginecologul stie cel mai bine ce ti se potriveste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.