Activităţi bizare deasupra Irlandei. Piloţii de avioane spun că ar putea fi vorba despre extratereştri

Publicat: Marţi, 13 Noiembrie 2018 15:32 // Actualizat: Marţi, 13 Noiembrie 2018 15:32 // Sursa: romaniatv.net

Pentru amatorii de teorii ale conspiraţiei sau pentru cei care cred în existenţa extratereştrilor s-a ivit prilejul ideal de dezbatere, după ce zilele trecute mai mulţi piloţi de avioane au observat mai multe lumini strălucitoare mişcându-se cu viteză în zona coastelor de sud-vest a Irlandei. Autoritatea aviatică irlandeză a deschis o investigație pentru a afla ce s-a întâmplat.

Totul a început vineri, 9 noiembrie, la ora 6:47 (ora 08.47, ora României), când un pilot britanic a contactat controlul traficului aerian de la Shannon. El a cerut să știe dacă se efectuează exerciții militare în zonă pentru că a observat „ceva ce se mișca atât de repede". El a remarcat viteza neobişnuit de mare cu care obiectul luminos se deplasa, estimându-se că ar fi avut aproximativ 2.500 km/oră, adică mai mult decât dublul vitezei avioanelor comerciale. Operatorul de trafic aerian i-a spus că nu există astfel de exerciții.

Pilotul unei aeronave care efectua un zbor de la Montreal la Londra a spus că se vede o „lumină foarte puternică", iar obiectul a apărut pe partea stângă a aeronavei înainte de a se observa apoi „rapid spre nord". Se întreba ce ar putea fi, dar a spus că nu pare să existe riscul unei coliziuni.

Un alt pilot dintr-un avion Virgin Airlines, al cărui semnal era Virgin76, s-a alăturat conversației și a sugerat că ar putea fi un meteorit sau un alt obiect care intră în atmosfera pământului. El a spus că există „obiecte multiple care urmăresc același tip de traiectorie" și că erau foarte strălucitoare. Pilotul a spus că a văzut „două lumini strălucitoare" în partea dreaptă, care coborau cu viteză.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
controlori de trafic aerian extratereştri Shannon Irlanda
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H