Asasinat macabru, un actor de 36 de ani a fost omorât la ieşirea din sala de antrenament. Însuşi preşedintele a luat atitudine în acest caz

Actorul ecuadorian Efrain Ruales a fost asasinat miercuri, în propria maşină, după ce a părăsit sala de forţă unde tocmai îşi încheiase antrenamentul. Bărbatul de 36 de ani a fost împuşcat de mai multe ori.

28 ian. 2021, 12:24
Asasinat macabru, un actor de 36 de ani a fost omorât la ieşirea din sala de antrenament. Însuşi preşedintele a luat atitudine în acest caz

Efrain Ruales a fost asasinat în oraşul de coastă Guayaquil, din nordul Ecuadorului, metropolă de peste trei milioane de locuitori. Asasinarea actorului, care era şi un popular prezentator de televiziune, a provocat un asemenea nivel de agitație, încât chiar și președintele ţării, Lenin Moreno, a dat instrucțiuni ca „ancheta să se desfășoare cât mai repede posibil”.

Poliția a dezvăluit că Ruales a fost împușcat de patru ori și, deși iniţial s-a crezut că este vorba despre un jaf, s-a constatat că toate lucrurile artistului se aflau în mașină, astfel că mobilul crimei ar fi altul.

După anunţul morţii, ziarul El Universo a publicat un videoclip de anul trecut în care Efrain Ruales spunea că a primit amenințări cu moartea, după ce ar fi lansat mai multe acuzații de corupție.

Citeşte şi Actor din Teoria Big Bang, asasinat în centrul Capitalei. Alături de el a fost omorâtă şi soţia sa

Ruales fusese cu prietena sa într-o sală de sport, iar la aproximativ 600 metri după ce au plecat cu maşina s-a tras asupra lor dintr-un alt vehicul. Trei găuri de glonț au fost găsite pe partea șoferului, iar alta pe partea dreaptă, la nivelul ferestrei. Inițial a fost lansată o știre care afirma că moartea lui Ruales a avut loc înainte ca acesta să depună mărturie într-un caz de corupție, dar autoritățile au negat-o, după cum scrie BBC.

Ruales, în vârstă de 36 de ani, era unul dintre cele mai carismatice personaje dintr-o emisiune de varietăți de la televiziunea Ecuavisa. De asemenea, a jucat în mai multe filme şi seriale.

Citeşte şi Un celebru actor american a fost împuşcat mortal în Atlanta


loading...
Partenerii noștri