Actori celebri, alături de taţii lor, în copilărie şi acum. De la Michael Douglas la George Clooney

Publicat: Luni, 17 Iunie 2013 12:20 // Actualizat: Luni, 17 Iunie 2013 15:39 // Sursa: RTV.net

De Ziua Tatălui, celebrată duminică în SUA, Huffington Post a alcătuit o galerie cu câteva dintre celebrităţile Hollywood-ului, fotografiate alături de taţii lor, atât în perioada copilăriei, cât şi a maturităţii.

În mod tradiţional, în a treia duminică a lunii iunie în SUA se sărbătoreşte Ziua Tatălui, evenimentul fiind marcat anul acesta pe data de 16.

Pentru Huffington Post a fost un bun prilej de a căuta prin albumele de familie ale actorilor celebri, alcătuind astfel o interesantă galerie foto în care publicul poate vedea cum arătau în cuplurile tată-fiu în urmă cu câteva decenii şi cum arată acum.

Nu lipsesc din această prezentare Ben Stiller, George Clooney, Tom Hanks, Michael Douglas sau Donald şi Kiefer Sutherland.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 oct 23:38
Votează email 0 email
...de la vârsta de 36 de ani, dar diagnosticul exact de diabet de tipul 2 i-a fost pus abia recent, potrivit Agerpres. Citeşte şi Actori celebri, alături de taţii lor, în copilărie şi acum. De la Michael Douglas la George Clooney “Am fost la medici...
17 iun 12:36
...Ben Stiller, George Clooney, Tom Hanks, Michael Douglas sau Donald şi Kiefer Sutherland. Source Article from http://www.rtv.net/actori-celebri-alaturi-de-tatii-lor-in-copilarie-si-acum-de-la-michael-douglas-la-george-clooney_84834.html ...
17 iun 12:27
...class="sharebox-wrap">
De Ziua Tatălui, celebrată duminică în SUA, Huffington Post a alcătuit o galerie...
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H