Actorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a noua oară

Actorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a noua oară după ce actuala sa iubită, fotomodelul australian Paige Butcher, a adus pe lume o fetiță, scrie joi ziarul spaniol ''ABC''.

05 mai 2016, 14:38
Actorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a noua oară

Fericitul eveniment a avut loc la 3 mai, la Los Angeles, după cum a anunțat reprezentantul cineastului de 55 de ani, care se numără printre actorii cu cele mai mari încasări din istorie. ”Ambele, mamă și fiică, se simt bine”, a adăugat sursa menționată.

Relația dintre Eddie Murphy și Paige Butchder a început în 2011. Micuța Izzy Oona Murphy este primul copil pentru topmodelul de 36 de ani, care a apărut și în câteva lungmetraje.

Nominalizat la Oscar în 2007 pentru rolul din ”Dreamgirls”, câștigător a numeroase premii de prestigiu, Eddie Murphy mai are doi fii din două relații diferite, Eric, de 26, și Christian, de 25, precum și cinci copii, cu vârste cuprinse între 25 și 13 ani, din căsătoria cu Nicole Mitchell, de care a divorțat în 2006. Totodată, el are și o fată, Angel, născută în urmă cu nouă ani ca urmare a legăturii lui cu Melanie Brown, membră a fostului grup britanic Spice Girls, cunoscută mai bine sub numele de Mel B.