Actorul Daniel Craig a fost decorat onorific de Marina Regală britanică, asemenea personajului său James Bond

Marina regală britanică i-a acordat lui Daniel Craig gradul onorific de comandor, acelaşi cu al personajului pe care l-a interpretat în cinci filme, James Bond.

24 sept. 2021, 10:07

Actorul Daniel Craig trăiește o viață ca-n filme, mai exact asemenea celebrului personaj James Bond, pe care l-a și interpretat cu mare succes pe marile ecrane.

Daniel Craig a fost decorat cu gradul onorific de comandor de către Marina Regală britanică, același titlu important primit și de personajul James Bond.

Actorul s-a fotografiat în uniforma cu însemnele gradului, alături de Primul Lord al Mărilor, amiralul comandant al marinei regale.

„Este un privilegiu şi o onoare să primesc acest grad”, a declarat Craig, care va acţiona, în viitor, ca ambasador neoficial al forţelor navale.

Ultimul film în care Daniel Craig joacă rolul agentului 007, „No time to die”, are premiera peste câteva zile, după 18 luni de amânări din cauza pandemiei. Armata britanică a pus la dispoziţie baze militare şi personal pentru realizarea filmului, relatează Observator.news.