Actorul Florin Zamfirescu, despre faţa urâtă a femeii pe care a iubit-o 20 de ani

Actorul Florin Zamfirescu trăieşte o adevărată dramă. Divorţul de Cătălina Mustaţă i-a arătat, spune el, faţa urâtă a femeii alături de care şi-a petrecut 20 de ani de viaţă şi pe care a iubit-o nebuneşte. Într-un interviu acordat revistei Tabu, actorul vorbeşte despre aspectul urât al partajului şi îşi acuză fosta soţie că l-a minţit şi că i-a furat obiecte de valoare.

04 mart. 2013, 07:39
Actorul Florin Zamfirescu, despre faţa urâtă a femeii pe care a iubit-o 20 de ani

Florin Zamfirescu a fost căsătorit timp de 20 de ani cu actriţa Cătălina Mustaţă. Acum, cei doi sunt în plin divorţ, iar actorul simte că fosta nevastă a vrut să-l folosească pentru o mai rapidă ascensiune în cariera artistică.

Are o pasiune uriaşă pentru meseria noastră. Pasiune pe care o avem toţi. Dar ea a simţit instinctiv că va putea răzbate mai uşor, fiind alături de mine„, a declarat cu amărăciune Florin Zamfirescu pentru tabu.ro.

Acum, acesta are sufletul sfâşiat de faptul că femeia alături de care şi-a petrecut 20 de ani ignoră tot ce au construit împreună şi urmăreşte doar beneficiile materiale. „Când am văzut că fata asta frumoasă, manierată, talentată (…) mă fură şi minte în halul acesta, m-am întrebat cu cine am petrecut de fapt aceşti 20 de ani? Când am văzut că această fată a îndepărtat din casă obiecte de valoare, temându-se că le vom împărţi la partaj, m-am strepezit. Nu-mi vine să cred, când o văd şi când mă gândesc cât de mult am iubit-o, că poate să-mi facă asta„, a mai spus Florin Zamfirescu.

Actorul a precizat că i-a lăsat fostei sale soţii casa în care au locuit împreună şi el s-a mutat într-o garsonieră.