Actorul Raul Andrici, victimă a atacului sângeros din sala de cinema la Timişoara. Agresorul, un angajat al spitalului de psihiatrie

Unul dintre tinerii înjunghiați, în noaptea de luni spre marți, în sala de cinema este chiar actorul principal al filmului care rula în sală. Raul Andrici viziona proiecția "Pisica verde" împreună cu vărul său. Pentru că un individ făcea gălăgie în sală, actorul i-a făcut observaţie că deranjează spectatorii. Gălăgiosul s-a enervat şi i-au atacat cu un cuţit pe cei doi tineri. Unul a fost rănit în palmă, iar celălalt în zona cotului. Ambele victime au ajuns la spital. Agresorul a fost reţinut de Poliţie pentru 24 de ore. Potrivit România TV, este vorba despre un jurist al spitalului de psihiatrie.

22 oct. 2019, 07:33

Scandalul a izbucnit în timpul proiecției filmului „Pisica Verde” în una dintre sălile de cinema ale unui mall din Timişoara. Actorul principal din film, Raul Andrici, în vârstă de 19 ani, viziona producția împreună cu vărul său, în vârstă de 23 de ani.

Agresorul, în vârstă de 36 de ani, făcea gălăgie în timpul filmului, iar cei doi tineri i-au atras atenția. Pentru că bărbat a continuat să deranjeze, cei doi i-au făcut din nou observaţie. Enervat, bărbatul a fost un cuţit şi i-a înjunghiat pe actor şi pe vărul lui. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean din Timișoara.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit România TV, este vorba despre un jurist al spitalului de psihiatrie. Acesta le-a spus jurnaliştilor că lucrurile au stat cu totul altfel în sala de cinema. Bărbatul a susţinut că el este o victimă, ca acel cuţit nu-i aparţine şi că el a vrut să se apere şi i-a deposedat de armă.