Actorul Valentin Uritescu, declaraţii dureroase despre moarte. „O aştept, să mă duc acolo, la strămoşii mei…”

Actorul Valentin Uritescu a ajuns la 75 de ani, dar spune ca batranete nu este asa cum si-a imaginat-o si ca boala de care sufera, Parkinson, l-a macinat.

14 apr. 2017, 13:32
Actorul Valentin Uritescu, declaraţii dureroase despre moarte. „O aştept, să mă duc acolo, la strămoşii mei…”

Valentin Uritescu a declarat ca s-a impacat cu ideea ca va muri si chiar asteapta linistit momentul in care va merge si se va intalnii cu „stramosii” lui, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Drama lui Valentin Uritescu: De şapte ani a renunţat la scenă

„Am fost diagnosticat cu o boala, un fel de Parkinson. A fost dramatica zbaterea mea cu boala si cu rolurile care au aparut. Am avut noroc mare ca nu mi-a fost afectata vorbirea. Eu, acum vreo luna, am fost la Fundeni, din proprie initiativa, sa imi fac analizele, sa vad cam ce e cu mine. Acolo am vazut ce inseamna boala asta. Iti afecteaza vorbirea, nu mai intelegi nimic din ce spune cel cu care vorbesti. Afecteaza echilibrul si multe, multe altele. M-am rugat la Dumnezeu sa nu se intample ceva cu mine pana nu imi termin de scris cartile. Acum le-am terminat si astept. Eu le-am facut pe toate in viata si la ora actuala astept sa ma duc acolo, la stramosii mei. Nu este o chestie dramatica, efectiv nu mai am ce face”, a declarat marele actor.