Actriţa care i-a cucerit pe români: Cum arată după 22 de ani frumoasa din Mala Mujer FOTO&VIDEO

Ruddy Rodriguez este celebră pentru rolul din "Mala Mujer", telenovelă realizată în 1991, difuzată şi în România. Atunci, actriţa avea 24 de ani. Deşi au trecut 22 de ani, actriţa este la fel de frumoasă. Anul acesta, în martie, ea va împlini 46 de ani.

28 feb. 2013, 08:27

Ruddy Rodriguez este una dintre cele mai îndrăgite eroine de televonele, difuzate în România. Topmodel, cântăreaţă şi om de afaceri, Ruddy Rodriguez  s-a născut pe 20 martie 1967. 

Ruddy Rodriguey a participat la concursuri de frumuseţe şi la numai 18 ani, în 1985, a fost aleasă Miss Venezuela şi a câştigat locul trei la Miss World, fapt ce i-a adus notorietate şi a propulsat-o în lumea filmului.

Cel mai cunoscut serial în care a ajucat este Mala Mujer, film realizat în 1991 în Peru, dar nu s-a rezumat doar la roluri de telenovelă. A jucat în filme şi în teatru, a lansat un album de muzică pop, pictează, scrie şi a lansat o linie de cosmetice.

În 2009 a jucat în filmul „Venecia”, alături de Alfonso Poncho Herrera din „Rebelde”, iar pelicula a fost premiată la Festivalul de Film din Canada, iar ultimul film în care apare este „Amor de Carnaval” (2012-2013).

 
După o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Danilo Santos, Ruddy s-a căsătorit în 1995 cu avocatul Rodolfo Pizanni, dar pe 3 iulie 2006 a divorţat.

Imediat dupa divorţ, au circulat zvonuri conform cărora ar fi avut o relaţie secretă cu preşedintele Hugo Chavez, însă aceasta a negat informaţia. 

Membru „International Association of Scientologists”, actriţa participă intens la activitatile Fundaţiei „Camino a la Felicidad” care promovează o carte scrisă de L. Ronald Hubbard, cel care a pus bazele scientologiei. Ruddy face parte din această grupare din 1994 şi se implica în multe acţiuni sociale.

Om de afaceri, Ruddy Rodriguez a iniţiat mai multe afaceri, printre care lansarea unei linii de cosmetice care îi poartă numele.

În prezent filmeaza în telenovele, filme comerciale/TV şi derulează afaceri în industria cosmetică.