Actriţa care l-a „decapitat” pe Donald Trump a fost dată afară de CNN

CNN a decis să încheie contractul cu privire la programul de Anul Nou cu actriţa Kathy Griffin, după ce comediana s-a fotografiat cu un cap de plastic, decapitat, al lui Donald Trump.

01 iun. 2017, 11:26
Actriţa care l-a „decapitat” pe Donald Trump a fost dată afară de CNN

CNN a încetat acordul cu Kathy Griffin cu privire la programul de Anul Nou„, s-a anunţat printr-un tweet. Griffin şi-a cerut scuze după ce a provocat o revoltă în online. Donald Trump a spus că este „bolnav”, iar soţia lui, Melania, s-a declarat deranjată de „fotografie”.

Kathy Griffin, ar trebui să îţi fie ruşine cu tine„, a spus preşedintele Statelor Unite. „Copiii mei trec cu greu peste acest moment„.

Într-un mesaj video postat pe Twitter, Griffin şi-a cerut scuze şi a recunoscut că a trecut limita. Imaginea a adus o furtună de critici în mediul online, inclusiv de la Chelsea Clinton, fiica lui Hillary Clinton. „Nu este niciodată amuzant să glumeşti despre uciderea unui preşedinte„, a scris ea pe Twitter. Melania Trump a spus că fotografia a făcut-o „să se întrebe de sănătatea mintală a persoanei în cauză”, a spus ea într-o declaraţie, potrivit NBC News.

Câştigătoare a unui premiu Emmy, actriţa de 56 de ani, a cerut fotografului celebrităţilor, Tyler Shields, să şteargă fotografia de pe internet. Comediana Kathy Griffin a participat la o şedinţă foto controversată, unde s-a lăsat pozată de fotograful Tyler Shields, recunoscut pentru instantanee şocante şi controversate. Griffin s-a pozat ţinând un cap de plastic decapitat, plin de sânge, care seamănă cu preşedintele americann Donald Trump.