Actriţă celebră, răpusă de o boală rară. A jucat cu Peter Sellers şi Shirley MacLaine

Actriţa americană Denise DuBarry a murit sâmbătă, la vârsta de 63 de ani, din cauza unei boli rare, aşa.numita maladie a ciupercii mortale.

24 mart. 2019, 18:46
Actriţă celebră, răpusă de o boală rară. A jucat cu Peter Sellers şi Shirley MacLaine

Denise DuBarry a fost actriţă şi producătoare, fondatoare a asociaţiei Palm Spring Women in Film and Television. Potrivit soţului său, vedeta a murit la UCLA Medical Center, din Los Angeles, fiind bolnavă de fungus, aşa-numita boală a „ciupercii mortale”. Denise DuBarry avea 63 de ani, ea fiind născută pe 6 martie 1956, în Killeen, Texas.

Denise DuBarry a jucat în Being There (1979), filmul lui Hal Ashby, alături de Peter Sellers şi Shirley MacLaine, The Devil and Max Devlin (1981), alături de Elliott Gould şi Bill Cosby, dar şi în Monster in the Closet (1986). De asemenea, este cunoscută pentru rolul asistentei Samantha Greene Moore, în serialul Black Sheep Squadron. A mai avut apariţii în seriale ca Days of Our Lives, CHiPs sau The Love Boat. Rezidentă în La Quinta, California, Denise DuBarry a produs două filme, Do It or Die (2017) şi Walk to Vegas (2019).

Denise DuBarry a fost măritată din 1982 până în 1988 cu actorul Gary Lockwood, cunoscut din 2001: A Space Odyssey. Era era practicantă de yoga din 1979, fiind fondatoarea şi proprietara Malibu Yoga.