Actrița Natașa Raab este de negăsit! Unde a dispărut aceasta după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis”

După ce a primit diagnosticul cumplit, Natașa Raab a dispărut din ochii publicului, iar acum este de negăsit. Actrița suferă de boala Parkinson.

17 mai 2023, 08:28
Actrița Natașa Raab este de negăsit! Unde a dispărut aceasta după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis”
Natașa Raab - boală

Actrița Natașa Raab s-a retras din atenția publicului din momentul în care a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Cu toate că fanii se bucurau de fiecare apariție a ei, adorând-o pentru starea de bine pe care o emana mereu, simptomele cumplite ale bolii au făcut-o să se retragă.

Citește și: Nataşa Raab, la pat din cauza bolii Parkinson: „Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu”

În ultimii ani, niciunul dintre colegii cu care a împărțit scena sau platourile de filmare nu a mai primit niciun semn de la ea, fapt care a stârnit îngrijorarea generală cu privire la sănătatea sa. Maria Panait, actrița care a jucat rolul fiicei Natașei Raab în serialul „Inimă de țigan” difuzat cu mulți ani în urmă pe Acasă TV, a încercat să o contacteze de mai multe ori, din păcate aceasta nu a avut niciodată succes.

”În ultima vreme, nu ne-am mai văzut. Mi-aș dori însă să îl revăd. Nu am fost la el la moșie. Am amintiri frumoase de la ”Inimă de țigan”. Cea mai frumoasă este despre oamenii cu care am lucrat, am avut șansa să lucrez cu asemenea actori mari. M-au luat atunci sub aripa lor ocrotitoare și Florin Zamfirescu și Natașa Raab. N-am mai vorbit cu dânsa, a avut niște probleme, niște necazuri și cred că au afectat-o foarte mult. N-a mai răspuns la telefon. Sper din suflet să îi fie bine”, a declarat Maria Panait, potrivit impact.

Conform declarațiilor făcute recent de o persoană din cercul de apropiați al actriței, starea ei de sănătate este gravă. Simptomele s-au înrăutățit considerabil, ceea ce a determinat familia să ia decizia de a o interna într-un centru specializat, unde să poată să beneficieze de îngrijiri adecvate. Faptul că nu au apărut extrem de multe detalii pe acest subiect nu este întâmplător. Actrița își dorește să fie amintită ca o persoană sănătoasă, mereu zâmbitoare.

„Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, a dezvăluit un apropiat de-al actriței, potrivit cancan.

Florin Zamfirescu se îngrijorează pentru starea de sănătate a colegei lui de breaslă, care era destul de fragilă încă de ultima dată când a avut ocazia să vorbească cu ea.

„Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea! Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”, a  spus Florin Zamfirescu pentru Playtech Știri.

 Citește și: Natașa Raab a primit un diagnostic cumplit. Coana Chiva din reclama la lactate vorbește despre suferința prin care trece: ”Nici nu pot merge și îmi tremură tot corpul!”