Actriţa Rona Hartner: „Am fugit din Paris de frica atentatelor”

Stabilită la Paris de 20 ani, Rona Hartner a hotărât să facă un pas important pentru siguranţa ei. După atentatele teroriste de anul trecut, actriţa a vândut casa şi s-a mutat pe Coasta de Azur. Noua locuinţă a fost aleasă de fiica ei, Sumayla.

14 nov. 2016, 10:23
Actriţa Rona Hartner: „Am fugit din Paris de frica atentatelor”

A trecut un an de la atentatele teroriste de la Paris, unde 130 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar 360 au fost răniţi, scrie click.ro. Toţi parizienii au rămas însă marcaţi de ceea ce s-a întâmplat. Printre aceştia, şi românca noastră, Rona Hartner, care este stabilită de 20 de ani la Paris, iar locuinţa ei se afla destul de aproape de barul Carillon, acolo unde a avut loc atacul. A trecut prin clipe de coşmar, mai ales că s-a gândit la mama şi fiica sa, Sumayla, în vârstă de 9 ani. Atunci a decis că e timpul să plece din oraşul iubirii. Şi şi-a îndeplinit planul, căci în vara aceasta, Hartner s-a mutat la 766 de kilometri de Paris, pe Coasta de Azur, acolo unde doar milionarii îşi permit să stea.

Citeşte şi Iulia Albu nu mai are nicio limită şi atacă din nou: „Parcă ar fi fost vomitate pe rochie”

Actriţa şi-a cumpărat o casă cochetă pe care a ales-o împreună cu micuţa ei. „Da, m-am mutat din Paris vara aceasta. Voiam să plec de-acolo neapărat, nu mă mai atrăgea deloc. În ultimul an, după atentate, a fost foarte greu pentru noi. Dacă mergi pe stradă, printre soldaţi care sunt armaţi până-n dinţi, ai sentimentul că eşti sub asediu, nu că eşti în Paris, Capitala Libertăţii. Mi s-a propus să facem un centru artistic creştin pe Coasta de Azur şi atunci am avut ocazia să vizitez case. Cu fiica mea am ales casa. Ea mi-a spus «mami, cumpărăm casa asta, îmi place», şi am cumpărat-o. M-am mutat în două săptămâni, iar micuţa s-a acomodat imediat”, a declarat actriţa Rona Hartner. Locuinţa cochetă cu privelişte de vis a costat-o o mică avere pe artistă, iar după mai bine de patru luni de şedere în regiunea considerată de lux, familia poate să spună că trăieşte în linişte.

Citeşte şi Rona Hartner este îngrozită după atentatele de la Paris: „Mă gândesc serios să mă întorc în România”

Doi români au murit la Paris

S-a împlinit duminică (13 noiembrie) un an de când Europa a retrăit coşmarul terorismului. Şase atentate au avut loc la Paris pe 13 noiembrie 2015, iar bilanţul a fost cutremurător: 120 de morţi şi peste 200 de răniţi. Şi doi români şi-au pierdut viaţa în atacuri. Cuplul, care avea un copil în vârstă de 3 ani, se afla la o aniversare, într-unul din barurile care au fost ţinta atentatorilor sinucigaşi. Ieri, în capitala Franţei, victimele au fost comemorate în cadrul mai multor manifestări.