Actriţa Una Stubbs, cunoscută pentru rolul din serialul „Sherlock”, a murit

Una Stubbs  s-a stins "liniştit" în locuinţa din Edinburgh, Scoţia, "înconjurată de familie", au indicat apropiaţi într-un comunicat. 

13 aug. 2021, 18:47
Actriţa Una Stubbs, cunoscută pentru rolul din serialul „Sherlock”, a murit

Actriţa britanică Una Stubbs, cunoscută pentru rolul Mrs. Hudson în serialul „Sherlock”, a murit după o lungă suferinţă la vârsta de 84 de ani, a anunţat agentul său pentru BBC.

Una Stubbs  s-a stins „liniştit” în locuinţa din Edinburgh, Scoţia, „înconjurată de familie”, au indicat apropiaţi într-un comunicat.

„Suntem extrem de trişti că am pierdut nu doar o actriţă minunată, ci o prietenă amuzantă, elegantă, graţioasă, generoasă, amabilă şi loială”, a declarat agentul ei.

Situaţie curioasă, patru profesori au murit de Covid în 24 de ore, într-un district din Florida. Şcolile sfidează interdicţia guvernatorului de a purta mască
Actriţa este în special cunoscută pentru că i-a dat replica lui Benedict Cumberbatch în serialul de la BBC, „Sherlock”, despre celebrul detectiv. Ea a interpretat-o pe Mrs. Hudson, proprietara locuinţei lui Sherlock Holmes.

Benedict Cumberbatch i-a adus un omagiu actriţei printr-o declaraţie transmisă revistei Hello. „Una a fost o prietenă minunată, talentală, elegantă, dulce, veselă şi onestă. A fost o plăcere să lucrez cu ea, să râd cu ea şi să o fac să râdă. Era atât de modestă şi atât de extraordinară”, a spus el. „Lumina camera şi va lipsi tuturor celor care au avut şansa de a o cunoaşte, dar ne vom aminti de ea întotdeauna cu dragoste şi afecţiune”, a adăugat actorul.

Tragedie imensă în lumea filmului. O mare actriță a murit după o grea luptă cu cancerul
Cariera actriţei Una Stubbs se întinde pe cinci decenii. După primul ei rol important în 1963 în comedia muzicală „Summer Holiday”,o va interpreta pe Rita Rawlins în serialul britanic „Till Death Us Do Part”, difuzat din 1965 până în 1975.

În televiziune, Una Stubbs a jucat în „Call the Midwife”, „Worzel Gummidge”, „EastEnders”, „Inspecteur Barnaby” sau „Keeping Up Appearances”


loading...