Actriţele Emma Thompson şi Keira Knightley, distinse cu titlul de Dame de regina Elisabeta a II-a

Publicat: Sâmbătă, 09 Iunie 2018 10:56 // Actualizat: Sâmbătă, 09 Iunie 2018 10:56 // Sursa: romaniatv.net

Actriţele Emma Thompson şi Keira Knightley fac parte dintre cele 1.057 de persoane decorate de regina Elisabeta a II-a, potrivit listei tradiţionale publicate vineri cu ocazia aniversării sale, însă nicio persoană care a intervenit în incendiul devastator de la turnul Grenfell nu figurează în listă, relatează AFP.

Emma Thompson, în vârstă de 59 de ani, premiată cu Oscar pentru rolul din filmul "Howards End", a primit titlul de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic (OBE) pentru servicii aduse artei dramatice, la fel ca şi compatrioata sa Keira Knightley, a cărei filmografie este bogată şi variată deja în ciuda vârstei de numai 33 de ani.

Pe plan literar, scriitorul britanic de origine japoneză Kazuo Ishiguro, laureat cu premiul Nobel pentur Literatură pe 2017, a fost distins cu titlul de cavaler.

Regina a distins şi numeroase persoane necunoscute marelui public, dar care şi-au consacrat timpul operelor caritabile sau au ajutat comunitatea lor. printre aceştia nu figurează însă nicio persoană care a intervenit la stingerea incendiului din imobilul de locuinţe Grenfell, în urma căruia 71 de persoane au murit, între care un nou-născut, pe 14 iunie 2017, la Londra, o tragedie care a emoţionat ţara.

După valul de atentate care a lovit Regatul Unit în 2017, fostul şef al departamentului anti-terorism Mark Rowley din cadrul poliţiei londoneze a fost ridicat la rang de cavaler.

Miliardarul Jim Ratcliff, director general al grupului elveţian Ineos, şi Jo Malone, creator de parfumuri de lux care îi poartă numele, au fost distinşi pentru serviciile lor aduse economiei.

Mark Carne, director executiv al Network Rail, însărcinat cu întreţinerea reţelei feroviare, a fost făcut comandor al Ordinului Imperiului Britanic (CBE), în vreme ce căile ferate britanice se află în plin haos ca urmare a reformei orare, prezentată ca "cea mai ambiţioasă" din istorie.

Aceste distincţii regale sunt acordate de două ori pe an, de Anul Nou şi cu ocazia aniversării oficiale a reginei, celebrată în iunie deşi suverana este născută pe 21 aprilie 1926.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
actriţe emma thompson Keira Knightley Regina Elisabeta a II-a
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 iun 07:02
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H