Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Să își vadă de amantele lui prostituate”

La sfârşitul acestei săptămâni are loc derby-ul Olteniei, Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948. Deja s-au bătut galeriile, casa lui Cîrţu a fost "redecorată", iar acum războiul a ajuns la faza "pe amante".

01 oct. 2021, 09:45
Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Să își vadă de amantele lui prostituate”

Laurenţiu Reghecampf are parte de provocări atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. La sfârşitul acestei săptămâni, cele două se intersectează, o dată cu derby-ul local Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Înaintea meciului, Adrian Mititelu Junior a lansat acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Acesta l-a acuzat pe soţul Anamariei Prodan că ar avea mai multe amante. „În ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, sunt acuzaţiile dure lansate de Adrian Mititelu Jr., conform gsp.ro.

Acuzaţiile vin în contextul în care au apărut mai multe imagini cu Laurenţiu Reghecampf în compania unei tinere, iar presa tabloidă a scris că antremorul oltenilor i-ar fi dat deja un termen soției sale, Anamaria Prodan, de a apela la divorțul printr-un notar public.

Anamaria Prodan bagă spaima în amantele lui Laurenţiu Reghecampf. Mii de reacţii la postare
Cei doi nu mai sunt împreună de peste șase luni, timp în care, impresara a făcut orice ca sa îl poată convinge pe Laurențiu să nu recurgă la acest pas.

Conform zvonurilor din ultimele luni, problemele dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au apărut pe fondul unor presupuse relaţii extraconjugale ale bărbatului.

”Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să o afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta.

Anamaria Prodan a răbufnit în scandalul de DIVORŢ: „Nu merită să pui sentiment în nici o relaţie”. A trecut o lună şi jumătate de la acel telefon
Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret”, au declarat apropiați ai familiei.

Laurenţiu Reghecampf l-a ignorat pe Mititelu jr.  şi a adus un nou atacant, obiectivul lui fiind un nou titlu în Liga 1. Clubul Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile fotbalistului croat Ante Roguljic, acesta semnând un contract valabil până în vara anului 2025.

Meciul FC U Craiova – CS Universitatea Craiova va avea loc, duminică, de la ora 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I.