ACUZAŢII GRAVE. Izaura, AMENINŢATĂ cu MOARTEA dacă nu îşi retrage plângerile

Izaura susţine că a fost ameninţată cu moartea. Fiica lui Bercea Mondial spune că a primit mai multe telefoane de la un bărbat care i-a cerut ferm să îşi retragă plângerile, altfel îşi va pierde viaţa.

26 aug. 2014, 07:38
ACUZAŢII GRAVE. Izaura, AMENINŢATĂ cu MOARTEA dacă nu îşi retrage plângerile

Izaura spune că a primit mai multe telefoane de la o persoană necunoscută, luni, în timp ce se îndrepta spre Penitenciarul Târgşor, unde este închisă mama ei.

Bărbatul a înjurat-o şi a ameninţat-o spunându-i că va muri până sâmbătă dacă nu îşi retrage plângerile depuse împotriva lui Marian Căpăţână.

„Am primit telefoane, multe telefoane, de la o persoana care mi-a spus, m-a amenintat ca sambata sa ma pregatesc ca mor, ca ma duc dupa mamaia. Mi-a injurat-o si pe mamaia, mi-a injurat mortii. Nu stiu cine a fost. O data a fost si barbat si femeie, nici nu stiu ce sa cred, femeie cred ca este. A incercat sa se ascunda vocea, dar o sa dau si eu inregistrarea asta pe care am inregistrat-o si o sa dau si eu la DNA, ma duc cu ea sa le arat si eu”, a declarat Izaura la Antena 3.

CITEŞTE ŞI Clanul Bercea ar putea fi ELIBERAT. Mama interlopului a murit

Izaura a decis să depună plângere la poliţie pentru ameninţare. Ea spune că nu este prima dată când a fost ameninţată şi i s-a cerut să fie retrase plângerile în urma cărora au fost reţinuţi Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână.